4 νεκροί απο την συντριβή του Cessna που αναστάτωσε την Ουάσινγκτον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι σοροί τεσσάρων ανθρώπων ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια του μικρού ιδιωτικού αεριωθούμενου Cessna, το οποίο κατέπεσε χθες αργά το απόγευμα σε ορεινή περιοχή της Βιρτζίνια, σε απόσταση περίπου 270 χιλιομέτρων από την Ουάσινγκτον, έχοντας νωρίτερα βρεθεί στο στόχαστρο μαχητικών αεροσκαφών.

Το περιστατικό αναστάτωσε τους πολίτες της Ουάσινγκτον, αλλά και των γύρω περιοχών, καθώς κατά την καταδίωξη του Cessna από τα δύο F-16 που απογειώθηκαν για να το αναχαιτίσουν, επειδή, ενώ πετούσε πάνω από την Ουάσινγκτον και τη βόρεια περιοχή της Βιρτζίνια, δεν απαντούσε στις κλήσεις του πύργου ελέγχου, τα καταδιωκτικά έσπασαν το φράγμα του ήχου πάνω από την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους που, ακούγοντας τον εκκωφαντικό κρότο, νόμιζαν πως συνέβη κάποια ισχυρή έκρηξη.

O Τζον Ράμπελ, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, στο όνομα της οποίας ήταν καταχωρισμένο το μικρό αεροπλάνο, δήλωσε χθες στην εφημερίδα «Washington Post» πως όλη η οικογένειά του επέβαινε σε αυτό – η κόρη του, ένα του εγγόνι και η νταντά του. Από την πλευρά της, η σύζυγός του, Μπάρμπαρα Ράμπελ, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook «η οικογένειά μου δεν είναι πια σ’ αυτό τον κόσμο – η κόρη μου και η εγγονή μου».

Το Cessna είχε απογειωθεί από το Ελιζαμπέτον στο Τενεσί, με προορισμό το Λονγκ Άιλαντ, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τη FAA. Ο ιστότοπος παρακολούθησης των πτήσεων Flightradar24 ανέφερε, εντούτοις, πως το αεροπλάνο, άγνωστο για πιο λόγο, έκανε αναστροφή, αφού πέταξε πάνω από το Λονγκ Άιλαντ και κατευθύνθηκε προς το νότο, πετώντας πάνω από την Ουάσινγκτον και τη Βιρτζίνια, όπου και συνετρίβη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ