Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Συγκλονιστικο βιντεο: Η στιγμή που καταρρεει η γέφυρα στην Αρτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανικός προκλήθηκε στο στο Παραλίμνιο Πάρκο Άρτας, όταν κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα που υπάρχει στον χώρο, για να μπορούν οι επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στο νησάκι που βρίσκεται κοντά στο πάρκο.

Από καθαρή τύχη μάλιστα δεν βρισκόταν πάνω στη γέφυρα κάποιος, αφού πολύ συχνά γονείς με τα παιδιά τους ανεβαίνουν για να ταΐζουν τις πάπιες.

Πολίτες που είχαν πάει την βόλτα τους στο πάρκο πρόλαβαν και τράβηξαν βίντεο με την γέφυρα να καταρρέει και όπως ήταν αναμενόμενο ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με καταγγελίες ότι ο Δήμος δεν φρόντισε για τη συντήρησή της.

Ο Δήμος Αρταίων έσπευσε να διευκρινίσει, πως «το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες απο τις υπηρεσίες του Δήμου, λόγω φθοράς».

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε: «Ενημερώνουμε τους πολίτες, πως το μικρό γεφυράκι του Παραποτάμιου Πάρκου, κατέπεσε σήμερα, λόγω φθοράς. Το γεφυράκι ήταν προληπτικά κλειστό για τους πολίτες απο τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως αποδεικνύεται και από αστυνομικά έγγραφα. Οι υπηρεσίες μας, είχαν εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης πριν την σημερινή εξέλιξη, η οποία προφανώς θα επαναξιολογηθεί».

Όμως, όπως αναφέρει το epiruspost.gr, κάτοικοι που επισκέπτονται την περιοχή καταγγέλλουν πως το γεφύρι είχε μεν σταματήσει να χρησιμοποιείται εδώ και κάποιο διάστημα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια σήμανση ή ενημερωτική πινακίδα που να απαγορεύει τη διέλευση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ