Δυο βιντεο είχε στείλει ο εκφυλος Αρχιμανδρίτης στο 12χρονο αγοράκι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν τη χωράει ο νους τη νοσηρότητα της υπόθεσης με τον σάτυρο Αρχιμανδρίτη που συνελήφθη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη, μετά από βίντεο που έστειλε σε 12χρονο αγόρι στο Ναύπλιο, με τον εαυτό του γυμνό, να αυνανίζεται!

Ο ιερομόναχος αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Υδρας, Σπετσών και Αιγίνης πατήρ Ιερόθεος Λουμουσιώτης, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης, παύθηκε από τα καθήκοντά του, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο να μην επικοινωνεί με τον 12χρονο και να μην τον πλησιάζει.

Ξεσπώντας, έξω από τα δικαστήρια, οι γονείς του παιδιού κάνουν λόγο για δύο βίντεο, ενώ τονίζουν ότι ο ιερέας δεν έστειλε κατά λάθος το υλικό της φρίκης στον 12χρονο γιο τους.

Όπως λέει η μητέρα του ανήλικου, ο ιερέας έστειλε δύο βίντεο αλλά και γραπτά μηνύματα στο παιδί της:

«Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος. Ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα στα μηνύματα του, γραπτά και με δεύτερο βίντεο. Θα κάνουμε υπομονή δέκα μέρες, ελπίζω να προλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» ανέφερε η μητέρα του παιδιού και πρόσθεσε: «Άλλωστε για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη».

Η μητέρα περιέγραψε τη στιγμή που ο πατέρας απάντησε στον ιερέα: «Το κατάλαβε όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει, συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγνώμη, κάτι. Δεν συνεχίζεις» ανέφερε και πρόσθεσε: «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «το έχουμε πάθει κι εμείς και μπράβο σου που το είπες. Θα σώσεις και άλλα παιδιά στο μέλλον», αποκάλυψε η μητέρα του 12χρονου.

Για την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο ρασοφόρος, η μητέρα ανέφερε: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Από πλευράς του ο πατέρας του 12χρονου, απογοητευμένος με την απόφαση, προέτρεψε τους γονείς να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους και να τα ακούν. «Να ακούτε τα παιδιά σας. Σε ό,τι κι αν σας πουν να είστε δίπλα τους. Ελπίζω, αντί τα δικαστήρια να είναι η απόφασή τους τέτοια που να κόβει το κεφάλι της Λερναίας Ύδρας. Εγώ το βλέπω ότι εκκολάπτεται και δεν γίνεται πλέον τίποτα και αυτά τα περιστατικά αντί να μειώνονται θα πληθύνονται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ