Στη φυλακή οδηγούνται 8 κτήνη που βιαζαν την 12χρονη στον Κολωνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προφυλακιστέα κρίθηκαν σήμερα τα επτά από το οκτώ άτομα που συνελήφθησαν τις προηγούμενες ημέρες, με την κατηγορία της εμπλοκής τους στην υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης σε ΑΤ της περιοχής του μία φορά το μήνα, αφέθηκε ο 20χρονος που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του. Οι οκτώ νέοι κατηγορούμενοι είναι όλοι τους πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσης της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί.

Στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, οι οκτώ κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν έχουν διαπράξει τα αδικήματα που τους αποδίδονται, δηλαδή των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας, αλλά οι ισχυρισμοί τους δεν έπεισαν ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα, οι οποίοι και έκριναν πως οι κατηγορούμενοι πρέπει να πάρουν το δρόμο για τις φυλακές.

Όσον αφορά εξάλλου στον 20χρονο που αφέθηκε ελεύθερος, ο λόγος ήταν ότι επικαλέστηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ