Η πικρα της Ντορας Μπακογιάννη για τον τροπο που της φέρθηκε ο Κυριακος Μητσοτακης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν κρύβει την πικρία της για την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην της δώσει υπουργείο μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ το 2019.

Η βουλευτής της ΝΔ όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό», αποκάλυψε ότι στην αρχή στεναχωρήθηκε και τελικά συμβιβάστηκε και της πέρασε….

«Στην αρχή ότι θεωρήθηκε ότι θα ήμουν προϊόν οικογενειοκρατίας με στεναχώρησε πάρα πολύ. Γιατί λέω ‘να πάρει η ευχή, να πάρει’ είμαι τόσα χρόνια βουλευτής, έχω εκλεγεί πρώτη μάλιστα σε τρεις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, δεν μου αξίζει να θεωρούμαι προϊόν οικογενειοκρατίας. Μετά μου πέρασε, βρήκα τα πατήματά μου, έκανα τη δουλειά μου και τώρα την απολαμβάνω», δήλωσε και ανέφερε ότι μίλησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ήταν κάθετος.

«Το είπα στον Κυριάκο. Μου είπε ότι ‘πρέπει να γίνει έτσι, γιατί αυτό πιστεύω κτλ΄. Σεβαστό. Κάθε αρχηγός και κάθε πρωθυπουργός κάνει την κυβέρνησή του όπως ο ίδιος πιστεύει. Την άποψη του αρχηγού σου τη σέβεσαι, γιατί αν δεν τη σέβεσαι, παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις» υποστήριξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ