Μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλο: Με δυο Καλασνικοφ εκτελεσαν εν ψυχρω τα θύματα τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνές Φαρ Ουέστ διαδραματίστηκαν αργά χθες το βράδυ, Τετάρτη 7/6, στον Κορυδαλλό όταν άγνωστοι «γάζωσαν» με καλάσνικοφ δύο άνδρες, οι οποίοι εξέπνευσαν.

Τα δύο καλάσνικοφ και οι 40 βολίδες

Συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες αλλά και αποκαλυπτικά στοιχεία για τα θύματα και τις συνθήκες της διπλής δολοφονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Δωδεκάτης άγνωστοι που επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο πλησίασαν μια πολυκατοικία και γάζωσαν με καλάσνικοφ το αυτοκίνητο που βρισκόταν στην πυλωτή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο. Η αστυνομία έχει βρει ως τώρα στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης 40 βολίδες, ενώ πηγές αναφέρουν ότι για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών χρησιμοποιήθηκαν δύο καλάσνικοφ.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι τα δύο θύματα βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα, μπροστά στην πολυκατοικία. Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας, που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου. Ο ένας εκ των δύο είχε μάλιστα συλληφθεί για τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, οπαδού του Παναθηναϊκού. Στον Σκαραμαγκά, πολύ κοντά στην εθνικό οδό, έχει βρεθεί ένα καμμένο ΙΧ, το οποίο, εκτιμάται από την ΕΛΑΣ, ότι κατά πάσα πιθανότητα σχετίζεται με τους δράστες. Για το συμβάν η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών διενεργεί προανάκριση.

Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος και να περπατήσει λίγα μέτρα, ωστόσο οι δράστες ακολούθησαν τα ίχνη αίματος και τον αποτελείωσαν. Σφαίρες βρέθηκαν τόσο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν τα θύματα όσο και σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Οι Αρχές σημειώνουν ότι πιθανόν να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Τα θύματα ήταν συγγενείς, με τον έναν άνδρα να έχει παντρευτεί την αδερφή του άλλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ