Τι σημαίνουν οι κηλίδες μέσα στην ίριδα του ματιού σας;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορείτε να καταλάβετε πολλά για το πώς αισθάνεται κάποιος όταν τον κοιτάξετε στα μάτια. Όμως, ξέρατε ότι τα μάτια μπορούν επίσης να πουν πολλά για την υγεία ενός ατόμου;

Οι ιριδολόγοι γνωρίζουν ότι το μάτι είναι επέκταση του νευρικού συστήματος και είναι γεμάτο με πολλές απολήξεις νεύρων, αιμοφόρα αγγεία και ιστούς που συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος

Τι σημαίνουν οι κηλίδες στο μάτι

Εάν λοιπόν τα μάτια δείχνουν την υγεία του ατόμου, οι κηλίδες στην ίριδα τι δείχνουν ;

Γνωστές ως σημάδια psora, αυτές οι κόκκινες, καφέ ή πράσινες κουκκίδες είναι ένας δείκτης των τοξινών που βρίσκονται στους ιστούς του σώματος. Αυτές οι τοξίνες συχνά υπάρχουν εντός του σώματος λόγω των συνταγογραφούμενων φαρμάκων που λαμβάνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα ή μέσω του περιβάλλοντος.

Πώς ξέρουμε ποιο μέρος επηρεάζεται; Όλα εξαρτώνται από την τοποθεσία των κηλίδων.
Για παράδειγμα, με βάση αυτό το διάγραμμα, το σημάδι στην εικόνα μας είναι ένας δείκτης των τοξινών στην κύστη.

Τα καλά νέα είναι ότι με τον καιρό, την ιατρική παρακολούθηση και τα κατάλληλα μέτρα για αποτοξίνωση, οι κηλίδες στην ίριδα θα μειωθούν σε μέγεθος και συχνότητα μέχρι να εξαφανιστούν τελείως, που σημαίνει ότι το μέρος του σώματος που είχε πληγεί έχει αποτοξινωθεί.

Συμπληρώματα, όπως το acidophilus μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας πιο γρήγορα να ξεπλύνει τις τοξίνες και τα επιβλαβή βακτήρια.

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το γιατρό σας !

Δεν βλάπτει να ρίξετε μια ματιά στα σημάδια σας και να τα προσπαθήστε να τα χαρτογραφήσετε  χρησιμοποιώντας το διάγραμμα του Δρ Jensen.

Αλλά όπως και με κάθε ιατρική πάθηση, θα πρέπει πραγματικά να δείτε ένα γιατρό πριν προσπαθήσετε να λύσετε οποιοδήποτε πιθανό πρόβλημα σας.

Ένας ειδικός θα είναι σε θέση να αποκλείσει οποιαδήποτε άλλη πάθηση όπως το μελάνωμα στο μάτι – κάτι που θα μπορούσε εύκολα εμείς να το περάσουμε για απλό σημάδι psora.

To μελάνωμα στο μάτι είναι μια σπάνια αλλά σοβαρή κατάσταση που μοιάζει με την παραπάνω εικόνα.

Εάν ο  γιατρό σας  αποφανθεί ότι είναι κηλίδα psora, ενδεικτικό των τοξινών στο σώμα σας, τότε μπορείτε να μάθετε για τα διάφορες φυσικές θεραπείες που θα αποτοξινώσουν το σώμα σας σε χρόνο μηδέν!

Μείνατε έκπληκτοι με το τι σημαίνουν οι κηλίδες στο μάτι σας; Υπάρχουν πιθανότατα  πολλές τοξίνες στο σπίτι σας !

ΔΗΜΟΦΙΛΗ