Νεκρή 44χρονη μετά απο πλαστική αισθητική επέμβαση ρουτίνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν κεραυνός έπεσε στα Γιαννιτσά η είδηση του θανάτου μιας 44χρονης γυναίκας λίγο αφότου είχε υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση αισθητικής φύσεως στην πόλη της Εδεσσας.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του logospellas.gr, έκανε την επέμβαση σε κέντρο στην Εδεσσα χωρίς να υπάρξει κάτι ανησυχητικό. Επιστρέφοντας σπίτι της, χωρίς κάποια μετεγχειρητική επιπλοκή, έπειτα από λίγες ώρες το βράδυ της Τετάρτης ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Ο σύζυγός της την καθησύχασε και προσπάθησε να της παράσχει τις πρώτες βοήθειες, όμως η 44χρονη δεν γινόταν καλύτερα. Ετσι, πήρε την απόφαση να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί οι γιατροί, με την κατάστασή της να επιδεινώνεται ολοένα και περισσότερο, προσπάθησαν να τη βοηθήσουν με ό,τι μέσα είχαν στη διάθεσή τους. Δυστυχώς, όμως, η γυναίκα δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Για τα αίτια του θανάτου της 44χρονης, μητέρας τριών παιδιών, πρόκειται να γίνει έρευνα, ενώ την πρώτη σαφή εικόνα θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Επίσης, λήφθηκε δείγμα για να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές και τοξικολογικές εξετάσεις που θα προσδιορίσουν την αιτία της τραγωδίας.

Και στην Κάρπαθο

Υπενθυμίζεται ότι και τον Μάρτιο του 2020 είχε χάσει τη ζωή της μια 69χρονη από την Κάρπαθο κατά τη διάρκεια αισθητικής επέμβασης. Η γυναίκα είχε μεταβεί στην Αθήνα, όπου υποβλήθηκε σε ιδιωτικό κέντρο σε επέμβαση λιποαναρρόφησης.

Ομως, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, σύμφωνα με τη δικογραφία, η 68χρονη υπέστη διάτρηση εντέρου, κάτι που απέβη μοιραίο λίγες ημέρες αργότερα. Συγκεκριμένα, όταν η γυναίκα επέστρεψε στο νησί της, εμφάνισε πρήξιμο στην κοιλιά, είχε ατονία, μελανιές στο σώμα και δυσκολία στην αναπνοή.

Με ελικόπτερο μεταφέρθηκε στη Ρόδο, όπου οι γιατροί πάλεψαν για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Ωστόσο, η διάτρηση του εντέρου κατά τη διάρκεια της λιποαναρρόφησης είχε προκαλέσει εσωτερική μόλυνση και πολλές επιπλοκές, με συνέπεια η γυναίκα να μην αντέξει και ν’ αφήσει την τελευταία της πνοή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ