Οι πληγές του Φαραώ χτυπούν την χώρα: Ξαφνικά κομμάτια απο σπίτια έπεσαν πάνω σε πολίτες σε Κρήτη και Λαμία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο της Κρήτης παραλίγο να υπάρχουν τραυματισμοί όταν τμήμα μπαλκονιού κατέρρευσε, πέφτοντας πάνω σε μικρά παιδιά που έπαιζαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το creta24.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 17.30 χθες το απόγευμα όταν άρχισαν να πέφτουν πέτρες από το μπαλκόνι. Μάλιστα, ένα παιδάκι τραυματίστηκε ελαφρά. 

mpalkoni6

Οι κάτοικοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο οίκημα ανήκει σε άτομα που ζουν στην Γερμανία και ενώ έχουν ενημερωθεί για την επικινδυνότητα δεν έχουν κάνει κάτι. Την ίδια στιγμή κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς φοβούνται για το τι θα συμβεί σε περίπτωση ισχυρού σεισμού.

Το πρωί της Παρασκευής, βρέθηκαν στο σημείο η Δημοτική Αστυνομία και η Πολεοδομία, που απέκλεισαν το σημείο τοποθετώντας κορδέλες.

mpalkoni3

Στην Λαμία

Άγιο είχε ένα ντελιβεράς ο οποίος είχε πάει σήμερα το πρωί μια παραγγελία στο κέντρο της Λαμίας και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παλαιολόγου.

lamia1

Ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν μεγάλα κομμάτια από μάρμαρο και γρανίτη από πολυκατοικία.

Ο νεαρός ντελιβεράς διαπίστωσε γρήγορα τι συνέβαινε και κινήθηκε ταχύτατα με αποτέλεσμα να σωθεί και να μην τραυματιστεί. 

lamia2

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο σεισμός στην Αταλάντη αλλά και η άνοδος της θερμοκρασίας πιθανότατα προκάλεσαν την ζημιά.

lamia3

Δείτε βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ