Αυτός είναι ο τρόπος που ο Ερντογάν καταφέρνει να ελέγχει έλληνες πολιτικούς και κόμματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σχέδιο Ερντογάν για την άλωση της Ελλάδας, μπορεί να θεωρηθεί πιο σατανικό ακόμα και από το σχέδιο της Γερμανίας για να αλώσει την Ρωσία στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο, με την αριστοτεχνική δράση του πράκτορα Λένιν. Έτσι, ενώ η Ρωσία συνέτριβε τους Γερμανούς στο μέτωπο του πολέμου, ο Λένιν κατάφερε και άλωσε τη χώρα εκ των έσω, επιτρέποντας στη Γερμανία να επιβιώσει, να καταλάβει ρωσικά εδάφη και εντέλει να δημιουργήσει το ναζιστικό εφιάλτη που αιματοκύλισε εκ νέου την Ευρώπη.

Ο Ερντογάν κάνει κάτι πιο περίτεχνο.

Χρησιμοποιεί το τουρκικό προξενείο για να υποστηρίξει ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ, επιτρέποντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη να εμφανίζεται ως τουρκοφάγος, ενώ ταυτόχρονα, τα δύο κορυφαία επιχειρηματικά του «πιστόλια», ο Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Ραχμί Κοτς, στηρίζουν και ελέγχουν αντίστοιχα τον αρχηγό της ΝΔ.

Δεν είναι τυχαίες οι πρωτοφανείς και εξοργιστικές νίκες που καταγράφει εις βάρος της Ελλάδας, με πράξεις που πριν από λίγα χρόνια θα θεωρούντο αδιανόητες. Από τις βόλτες του Όρουτς Ρέις, το τουρκολιβυκό μνημόνιο, το Turkaegean, την αποφυγή κυρώσεων κλπ…

Ο Ερντογάν έχει διαπιστώσει την βαθιά σήψη και διαφθορά που μαστίζει την ελληνική πολιτική σκηνή και το εκμεταλλεύεται δεόντως, παρέχοντας στήριξη μέσω αχυρανθρώπων ολιγαρχών που θησαυρίζουν από τις δουλειές τους, νόμιμες και παράνομες, με την Τουρκία, γνωρίζοντας ότι κανένας πολιτικός από τα κόμματα εξουσίας δεν έχει το σθένος να πει όχι στα μπαξίσια, είτε αυτά αφορούν επικοινωνιακή στήριξη , είτε δίδονται με τη μορφή βαλίτσας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ