Σάλος στο Instagram της Θύρας 13 με τον Γιάννη Αλαφούζο: “Τάιζες τον δολοφόνο του αδελφού μας!” του λενε οι οργανωμενοι οπαδοί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσω Instagram οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα η Θύρα 13, «στήνουν στον τοίχο» τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση.

Μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι η θωρακισμένη Mercedes μέσα στην οποία εκτελέστηκε ο Βασίλης Ρουμπέτης στον Κορυδαλλό ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο τα πνεύματα οξύνθηκαν, καθώς το θύμα εκτός από οργανωμένοςοπαδός του Ολυμπιακού, ήταν και καταδικασμένος συνεργός στη δολοφονίατου οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου τον Μάρτιο του 2007.

Η Θύρα 13 κάνει λόγο για «ξεφτίλα» η οποία «ξεπερνάει την φαντασία όλων» και χρησιμοποιεί σκληρά λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο:

«Τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλουκαθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδαστον σύλλογο του Παναθηναικού μας».

nb thyra13

  • Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο….Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναικού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου. Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί.

ΥΓ.ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07

ΘΥΡΑ13-1966 ☘️

ΔΗΜΟΦΙΛΗ