Έφυγε απο τη ζωη σε ηλικια 99 ετων η μητέρα του Ευάγγελου Αντώναρου: “Πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της Αρχέλαο, τον γιό της κι αδελφό μου, τον Μάνο, την ευχαριστώ για όσα μου έδωσε”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση του στα social media ο ίδιος ο Ευάγγελος Αντωναρος οπου μεταξύ άλλων έγραψε: «η αγαπημένη μας Γεωργίτσα έφυγε σήμερα αργά το μεσημέρι από κοντά μας. Ήσυχα. Χωρίς να υποφέρει».

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Αντώναρος αναφέρει ότι η μητέρα του, «πάει να συναντήσει τον αγαπημένο της Αρχέλαο, τον γιό της κι αδελφό μου, τον Μάνο. Την ευχαριστώ για όσα μου έδωσε απλόχερα στα κοντά 99 χρόνια της ζωής της. Κυρίως αγάπη. Εφόδια ζωής. Αρχές και αξίες. Και κυρίως την “οδηγία ζωής” να σκέφτομαι ελεύθερα».

Ενώ σε νεότερο μηνυμα του στο διαδίκτυο αναφερει:

IMG 3606

Ευχαριστώ με βαθειά συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη εκ μέρους όλων μας όσες κι όσους μας εκφράζουν με αμέτρητα μηνύματα, τηλεφωνήματα κι άλλους τρόπους επικοινωνίας την συμπαράσταση τους στο μεγάλο μας πένθος για την απώλεια της μάνας, γιαγιάς και προγιαγιάς μας, της Γεωργίτσας μας, που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν συμπληρώσει τα 99 της χρονια.

Δεν είναι εύκολο να απαντήσουμε σε όλες κι όλους προσωπικά. Είναι χιλιάδες τα μηνύματα. Το κάνουμε όμως με αυτή τη φωτογραφία, την τελευταία που βγάλαμε πριν δέκα μήνες περίπου, όλοι μαζί, ο Βαγγέλης, ο Φιλιππος, η Δάφνη, ο Αδάμ, με τη Γεωργίτσα φυσικά στο επίκεντρο, στο πατρικό μας σπίτι στην οδό Φορνέζη στη Καλλιθέα. Εκεί όπου εκείνη μας καλοδεχόταν πάντα. Με χαμόγελο. Με ενδιαφέρον για τα νέα μας. Με λόγια αγάπης, προσμονής κι ελπίδας να ξαναβρεθούμε σύντομα όλοι μαζί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ