Σάλος στο διαδίκτυο με τις πιέσεις της Ντορας στην μειονότητα της Θρακης να ψηφίσει ΝΔ: Της γράφουν πως αν η μειονότητα δεν ψηφίσει ΝΔ θα τιμωρηθεί και η Ντόρα θα το κάνει να φανεί σαν ατύχημα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο προκάλεσε η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη, με την πρώην Υπουργό και Πρόεδρο της διακομματικής επιτροπής για Θράκη, να εκβιάζει και να απειλεί φόρα παρτίδα τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότηταςνα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία γιατί, όπως είπε, «εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»!

Είπε χαρακτηριστικά σε κατοίκους της Βυρσίνης Ροδόπης:

«Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Με φέρατε σε δύσκολη θέση με όλους αυτούς που έδινα μάχη με όλους αυτούς στην Αθήνα για διάφορα θέματα της μειονότητας. Αντ’ αυτού ψηφίσατε τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω λοιπόν βοήθεια και στήριξη, διότι αν εσείς δεν με στηρίξετε εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω αύριο. Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα που αγαπάω τη μειονότητα. Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της ΝΔ. Τους βουλευτές τους βγάλατε, τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα και αυτό είμαστε εμείς. Έφερα στα Χανιά 41% που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη ΝΔ, ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός και δεν ψηφίζετε εσείς. Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Στο διαδίκτυο οι αντιδράσεις ήταν έντονες κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και αρκετοί χρήστες ζήτησαν την παρέμβαση εισαγγελέα για τις δηλώσεις της, ενώ έσπευσαν να σχολιάσουν ότι αυτή είναι η συμπεριφορά του κόμματος γενικότερα, φέρνοντας ως παράδειγμα και το εκβιαστικό δίλημμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αυτοδυναμία ή τρίτες εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ