Ωρωπός: Ο Πακιστανός πήγε να στραγγαλίσει την άτυχη γυναίκα για να την βιάσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στιγμές τρόμου έζησε μία 69χρονη γυναίκα στην παραλία του Ωρωπού όταν δέχτηκε επίθεση από 23χρονο Πακιστανό ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Για καλή της τύχη από το σημείο περνούσε διερχόμενος οδηγός ο οποίος την άκουσε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια και μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία άλλων ατόμων τράπηκε σε φυγή.

Μετά την επίθεση η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μιλώντας στο Star περιέγραψε τον «εφιάλτη» που έζησε στα χέρια του 23χρονου Πακιστανού.

«Θα ήμουν δεύτερη Τοπαλούδη»

«Δεν μπορώ να κινηθώ. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα. Δεν είμαι καλά καθόλου, ούτε ψυχολογικά. Θα ήμουν δεύτερη Τοπαλούδη. Είμαι σίγουρη σε αυτό. Θα με στραγγάλιζε και θα με έριχνε στη θάλασσα να με πνίξει για να μη τον μαρτυρήσω» ανέφερε φανερά σοκαρισμένη η 69χρονη.

«Κατάλαβα ότι κάτι θα μου συμβεί. Και όπως μπήκε, έκανε πως ερχόταν προς τα εμένα. Κάνω κύκλο και βγαίνω. Είμασταν στην παραλία αυτός και εγώ. Κανένας άλλος. Και σε κλάσματα δευτερολέπτου πάω να πάρω το ποδήλατο και τον βλέπω με βουτάει, με χτυπάει πάνω στο παγκάκι, χτύπησα στο κεφάλι μου και γύρισε το σώμα μου, πέφτω πάνω στο ποδήλατό μου στο καρεκλάκι μου και σκάω κάτω στην άμμο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί πριν από ένα χρόνο χειρουργήθηκα στον 12ο σπόνδυλο. Και του λέω “εδώ οι βάρκες έχουν κάμερες και θα σε δούνε και έρχεται η αστυνομία”. Κάτι έλεγε αλλά το έλεγε στα πακιστανικά, στα ξένα δεν καταλάβαινα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Ήμουν σε σοκ. Με πήγε δια της βίας στο παγκάκι του. Με ξαπλώνει ανάσκελα μου κατεβάζει το μαγιό το κάτω και κοιτούσε γύρω γύρω. Το μάτι του δεν μπορεί να φύγει από τη σκέψη μου. Τον βλέπω μπροστά μου. Δεν έγινε ολοκληρωτική πράξη γιατί δεν μπορούσε γιατί έβλεπε γύρω γύρω μην τον τσακώσουν. Και κάποια στιγμή σε κλάσματα δευτερολέπτου τον βλέπω ότι σηκώνεται και βάζει το παντελόνι του και εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι κάποιος είχε έρθει στη θάλασσα. Σηκώθηκα και βλέπω δύο κυρίους με ένα αυτοκίνητο. “Βοήθεια, βοήθεια σας παρακαλώ ελάτε” φώναζα».

Το χρονικό της επίθεσης

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6) στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου στον Ωρωπό. Η 69χρονη με το ποδήλατό της έφυγε από το σπίτι της με σκοπό να πάει στην παραλία να κολυμπήσει και φθάνοντας συνάντησε γνωστούς της από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα στην παραλία έφτασε και ο Πακιστανός με ένα ηλεκτρικό πατίνι. Την ώρα που η γυναίκα συζητούσε με τους υπόλοιπους στην παραλία, τον είδε να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά τους. Όταν έμεινε μόνη της και αποφάσισε να μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει, ο νεαρός την ακολούθησε και άρχισε να κάνει άσεμνες κινήσεις.

Στη συνέχεια άρπαξε την 69χρονη γυναίκα και την έβαλε στο παγκάκι όπου αποπειράθηκε να τη βιάσει αλλά μόλις κατάλαβε την παρουσία δύο ατόμων στη θάλασσα, έφυγε γρήγορα με το πατίνι. Η γυναίκα οδηγήθηκε αρχικά στην Αστυνομία και στη συνέχεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο 23χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την Παρασκευή (9/6) το βράδυ στη Σκάλα Ωρωπού, ενώ άλλες δύο γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για επιθέσεις εναντίον τους.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, την Παρασκευή (9/6) το βράδυ στη Σκάλα Ωρωπού, 23χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 8-6-2023 στην παραλία Αγίου Κωνσταντίνου Ωρωπού, ο 23χρονος προσέγγισε 69χρονη ημεδαπή και με σωματική βία την ακινητοποίησε με σκοπό να την εξαναγκάσει σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Η παθούσα αμύνθηκε και κατάφερε να απελευθερωθεί με τον 23χρονο να διαφεύγει από το σημείο με ηλεκτρικό πατίνι.

Αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας που επιλήφθηκαν προανακριτικά της υπόθεσης, πραγματοποίησαν ενδελεχή έρευνα στον τόπο τέλεσης της ανωτέρω πράξης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ασύρματο ακουστικό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, επιπλέον δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι την ίδια μέρα σε κοντινή περιοχή ακολουθήθηκαν απειλητικά από άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι με προφανή σκοπό τη διάπραξη παρόμοιων πράξεων, ο οποίος τράπηκε σε φυγή μετά τις έντονες λεκτικές αντιδράσεις τους.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που προσομοίαζαν με το δράστη, εντοπίστηκε ο 23χρονος, το κινητό τηλέφωνο του οποίου συνδέθηκε με το εν λόγω ακουστικό.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στο τμήμα όπου εξακριβώθηκε η εμπλοκή του και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ