Λονδίνο: Τρεις στρατιώτες της βασιλικής φρουράς λιποθύμησαν από τη ζέστη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις άνδρες της βασιλικής φρουράς στο Λονδίνο, έπεσαν λιπόθυμοι εξαιτίας της ζέστης που πλήττει τη βρετανική πρωτεύουσα!

Η θερμοκρασία άγγιξε το Σάββατο ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου και τα φορεία… χτύπησαν υπερωρίες για να μαζέψουν τους άνδρες που έχαναν τις αισθήσεις τους. Το εντυπωσιακό είναι ότι κανένας από τους διπλανούς στρατιώτες δεν κινήθηκε να βοηθήσει, για να μη χαλάσει ο σχηματισμός και σπάσει το πρωτόκολλο…

Σύμφωνα με το BBC ήταν η θερμότερη μέρα της χρονιάς. Κανείς ωστόσο δεν φαίνεται να σκέφθηκε τους στρατιώτες, οι οποίοι φορούσαν μάλλινους χιτώνεςκαι καπέλα από δέρμα αρκούδας, για τις πρόβες της παρέλασης στο Λονδίνο (γνωστή ως Colonel’s Review) με επικεφαλής τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Περισσότεροι από 1.400 στρατιώτες της Οικιακής Μεραρχίας και του King’s Troop Royal Horse Artillery επιθεωρήθηκαν από τον διάδοχο του θρόνου, ο οποίος είναι επίτιμος Συνταγματάρχης της Ουαλικής Φρουράς.

nb keimeno london lipothymia

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγραψε στο Twitter: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε στρατιώτη που συμμετείχε στην παρέλαση σήμερα το πρωί εν μέσω καύσωνα. Δύσκολες συνθήκες, αλλά όλοι κάνατε πολύ καλή δουλειά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ