Τρομερές αποκαλύψεις για συμβόλαια δολοφονίας δύο δημοσιογράφων από τον δολοφονημένο Ρουμπέτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και δεύτερη σοβαρότατη καταγγελία για την απόπειρα δολοφονίας και αλλού πασίγνωστου δημοσιογράφου.

Καλημέρα, Κολομβία. Καληνύχτα, Ελλάδα, Είναι ο τίτλος του εντιτόριαλ του Κώστα Βαξεβάνη, το οποίο είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό και γράφει:

Πριν από µερικά χρόνια το «γίναµε Κολοµβία» ήταν ένα σχήµα λόγου που διατύπωνε κυρίως ένα φόβο και όχι τόσο µια πραγµατικότητα. Το χρησιµοποιούσαν όσοι ήθελαν να δείξουν την αύξηση της εγκληµατικότητας και την αυθαίρετη λειτουργία, µια πραγµατικότητα δηλαδή που δεν υπακούει σε κανόνες και για την οποία δεν υπάρχει τιµωρία.

Σήµερα η Ελλάδα έχει τα δικά της καρτέλ, οργανωµένη µαφία και την απαραίτητη διασύνδεση του εγκλήµατος µε το πολιτικό σύστηµα, την αστυνοµία και τη ∆ικαιοσύνη. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν σηµειωθεί περίπου 20 δολοφονίες µε πρωταγωνιστές και θύµατα ανθρώπους του οργανωµένου εγκλήµατος. Για καθεµιά από αυτές τις δολοφονίες, που έχουν πλοκή και εικόνες κινηµατογραφικής ταινίας, η µόνιµη επωδός των διωκτικών αρχών είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισµα λογαριασµών. Προς τι λοιπόν η ανησυχία; Μπορούµε να µετράµε τους θανάτους, να µαθαίνουµε τις ανατριχιαστικές λεπτοµέρειες και να κάνουµε την παραδοχή ότι γίναµε Κολοµβία.

Σε αυτό το σημείο, δείτε τι αποκάλυψε ο Στέφανος Χίος για την απόπειρα δολοφονίας του και τον ρόλο του Ρουμπέτη, τον οποίο μάλιστα τον είχε συναντήσει στο γραφείο του!

Το βράδυ της περασµένης Τετάρτης µαφιόζοι εκτελεστές σκότωσαν στον Κορυδαλλό δύο «συναδέλφους» τους της µαφίας. Πλησίασαν το θωρακισµένο αυτοκίνητο που χρησιµοποιούσαν τα θύµατα για προστασία, πυροβόλησαν µε καλάσνικοφ µέσα από το µικρό άνοιγµα στο ένα παράθυρο και αφού σκότωσαν τον ένα, αποτέλειωσαν και τον δεύτερο που σύρθηκε αιµόφυρτος µέχρι το διπλανό γκαράζ. Οι λεπτοµέρειες του φονικού είχαν πλήρη αναπαραγωγή στα δελτία ειδήσεων µε εξαίρεση µία. Το θωρακισµένο αυτοκίνητο που χρησιµοποιούσαν οι µαφιόζοι για την προστασία τους ανήκε στην εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου. Η θωρακισµένη και πανάκριβη Mercedes ανήκε στον ραδιοφωνικό σταθµό Σκάι.

Διάβασε την συνέχεια και την συνταρακτική αποκάλυψη εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ