Ραγδαίες εξελίξεις: Ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας είχε βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη προκαλεί η αποκάλυψη που έκανε η θεία της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό ότι αναγνώρισε στο πρόσωπο του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη χθες στην Ομόνοια έναν από τους άνδρες με τους οποίους έχει συνευρεθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η θεία της 12χρονης αποκάλυψε πως το ραντεβού που είχαν κλείσει δεν έγινε μέσα μηνυμάτων, οπότε δεν υπάρχει κάτι γραπτό. Μάλιστα, η ίδια είπε πως ο 63χρονος μετά το ραντεβού τους, την «έστειλε» και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα!

Σχετικά με την αναγνώριση που έκανε η 12χρονη μίλησε και ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, Απόστολος Λύτρας:

«Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν.

Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες. Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει».

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοιχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας».

Χειροπέδες πέρασαν το Σάββατο άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε έναν 63χρονο παιδόφιλο, ο οποίος παρασύρθηκε σε παγίδα από ένα κορίτσι, στο οποίο έκανε άσεμνες προτάσεις μέσω τηλεφώνου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος έστειλε μια φωτογραφία ανδρικού μορίου σε μια 14χρονη μαθήτρια και το μήνυμα «έλα». Μια 15χρονη φίλη της, νομίζοντας ότι επρόκειτο για πλάκα των συμμαθητών τους, έκανε κατά λάθος κλήση και έτσι ο 63χρονος απέκτησε το τηλέφωνό της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 9/6, ο άνδρας κάλεσε την ανήλικη στο τηλέφωνο και με χυδαίο τρόπο της είπε ότι θέλει να συνουσιαστεί μαζί της. Το ίδιο απόγευμα, το κορίτσι δέχτηκε από τον 63χρονο τη φωτογραφία μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια ερωτικής πράξης. Τότε, το κορίτσι τον κάλεσε, με τη μητέρα της να του λέει «τι θες με την ανήλικη;».

Χθες το πρωί, ο άνδρας έστειλε νέο μήνυμα στην 15χρονη, ζητώντας συγνώμη για τη φωτογραφία που έστειλε, επισημαίνοντας ότι προορίζονταν για άλλη. Η ανήλικη ενημέρωσε τη μητέρα της και, μετά από υπόδειξή της, επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε να συναντηθούν.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις 2.30 το μεσημέρι στην Ομόνοια, ενώ είχε ενημερωθεί σχετικά και η Άμεση Δράση. Όταν ο 63χρονος έφτασε στο ραντεβού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αφού προηγουμένως τον είχε ακινητοποιήσει ο πατέρας του κοριτσιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για Προσβολή Γενετήσιας Αξιοπρέπειας και Προσέλκυσης Παιδιών για Γενετήσιους Λόγους, ενώ, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του και ενώ κρατείτο στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας, δήλωσε πως αισθάνεται πονοκέφαλο και ζάλη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου έκτοτε νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε πως δεν είναι η πρώτη που το έκανε αυτό, και πως συνήθιζε ακόμη και να προσφέρει χρήματα σε ανήλικες, προσπαθώντας να τις δελεάσει για να συνευρεθούν ερωτικά.

Η ανάρτηση του πατέρα για το περιστατικό έχει ως εξής:

«Παρασκευή βραδυ βλέπω την κόρη μου 14 χρονών να κλαίει. Της λέω ”τι έχεις κορίτσι μου” και μου δείχνει τα παρακάτω. Το εν λόγο σκουπίδι έστελνε βίντεο φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί ανήλικο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούγοντας εγώ δίπλα να του λέει το παιδί μου ”γιατί κυρίε μου στέλνετε αυτά” της απαντάει ”γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@” με μία θρασύτητα και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό. Βέβαια από κοντά έλεγε ”δεν ήξερα οτι ηταν ανήλικη”. Η πρωτη δικαιολογία σε κάθε παιδεραστή ”δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη”. Ήξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει. Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 € και σε ένα λογαριασμό 150.000 € για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δούνε το πρόσωπο του κι άλλα παιδιά. Το σκουπίδι αυτό κινιόταν Καλλιθέα Κολωνό Πετράλωνα. Το που βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι από δω και πέρα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης και ελπίζω να το τελειώσει η δικαιοσύνη έτσι όπως πρέπει. Πειράξες την ψυχή του παιδιού μου 14 χρονών, έκανες το παιδί μου να κλαίει κάθε δάκρυ της κόλαση για σένα Και για όποιον άλλον είναι μαζί σου. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να ειναι το δικό σας, να έχετε από κοντά τα παιδιά σας, να τα έχετε φίλους, να σας μιλάνε, ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτά όλα. Προς το παρόν είναι φρουρούμενο στο νοσοκομείο. Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης όποιο παιδί τον γνωρίζει Ή του έχει κάνει κάτι ο συγκεκριμένος Βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Και πάλι ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει αυτό που πρέπει, το τονίζω πολύ αυτό. ”Γιατί κύριε μου τα στέλνετε αυτά”, ”γιατί θέλω να σε γ@μ@σ@” και έτσι κλείνω το μήνυμα αυτό…!!!!»

paidofilos omonoia anartisi

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 63χρονου:

«Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες (10-6-2023), στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 63χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 9-6-2023 ο 63χρονος κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο ανήλικης ημεδαπής λέγοντας της ότι θέλει να προβεί σε γενετήσιες πράξεις μαζί της.

Αργότερα την ίδια ημέρα, απέστειλε μήνυμα στην ανωτέρω ανήλικη που περιλάμβανε φωτογραφία με άσεμνο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, η ανήλικη κανόνισε συνάντηση με τον κατηγορούμενο μεσημβρινές ώρες της 10-6-2023 στην περιοχή της Ομόνοιας, ενώ είχε ήδη ενημερώσει το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον 63χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ομόνοιας που επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ