Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης: Πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πρώτη στιγμή που η κόρη του του αποκάλυψε ότι ένας αρρωστημένος 63χρονος παιδόφιλος την παρενοχλεί στέλνοντας χυδαία μηνύματα, προσπαθώντας να την προσεγγίσει, ο πατέρας ενός 14χρονου κοριτσιού, έστησε παγίδα για να τον «τσακώσει» και να τον στείλει στη δικαιοσύνη.

Το κορίτσι αρχικά πίστεψε ότι κάποιος της κάνει πλάκα, ωστόσο όταν άρχισε να καταλαβαίνει τι γίνεται, ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι αντιδρώντας με ψύχραιμο τρόπο, κατάφεραν να τον παιδεύσουν.

Ο πατέρας της 14χρονης, γνωστός επιχειρηματίας που είναι ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στην Αθήνα, έκανε ανάρτηση στα social media προκειμένου να προειδοποιήσει και να ενημερώσει για τις χυδαίες πράξεις του 63χρονου, ο οποίος μάλιστα είναι δημόσιος υπάλληλος. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης συνελήφθη, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος! Παράλληλα, η 12χρονη από τον Κολωνό, αναγνώρισε στο πρόσωπό του έναν από τους βιαστές της, ωστόσο οι Αρχές δεν της έχουν πάρει ακόμα κατάθεση και ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθεί σε απολογία, με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Προσποιούμενος ότι είναι η κόρη του, ο πατέρας έκλεισε ραντεβού στον 63χρονο στην Ομόνοια. Εκεί, μαζεύτηκε κόσμος που τον λίντσαρε μέχρι να έρθει στο σημείο η αστυνομία: «Αυτό που λέμε άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Έγινε ραντεβού, στήθηκε την επόμενη μέρα και ήρθε ο τύπος κουνάμενος σεινάμενος, ο κόσμος μαζεύτηκε γιατί τον είχα κάτω μέχρι να έρθουν οι ΔΙ.ΑΣ. Ήρθαν εκεί, τον λιντσάρανε» ανέφερε ο πατέρας.

«Να της δείξει τι; Το όργανό του; Να της δείξει πορνοβιντεάκια; Για ποιον λόγο; Αυτός κινείται στα Πετράλωνα, Κολωνό και Καλλιθέα. Με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν δει συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο» είπε μιλώντας στο Live News και πρόσθεσε:

IMG 3830

«Ο τύπος ‘ψάρευε’ κοριτσάκια και έτυχε στο λάθος κοριτσάκι. Έστειλε μηνύματα στην κόρη μου και σ’ ένα άλλο κοριτσάκι, ‘έλα’ και τέτοια, ‘θα σας πάω στα ξενοδοχεία’ κι ότι ‘το ‘χω κάνει χίλιες φορές’ και σε ένα τηλεφώνημα το οποίο άκουγα εγώ, τον ρώτησε (η κόρη μου), ‘γιατί κύριέ μου, μου τα στέλνετε αυτά;’ λέει ‘γιατί θέλω να σε γαμ@@’. Και ευτυχώς το παιδί μιλάει με τους γονείς του, μιλάει μαζί μας, είναι κοντά μας και με κλάματα, με δάκρυα, μας τα έδειξε».

Στην ανάρτησή του ο πατέρας, έγραφε προκειμένου να ενημερώσει τους γονείς και άλλων παιδιών: «Σε άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα της δώσει ό,τι θέλει έχοντας στο πορτοφόλι του 600 ευρώ και σε έναν λογαριασμό 150.000 ευρώ, για υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Τα δημοσιοποιώ ώστε να δουν το πρόσωπό του κι άλλα παιδιά. Τώρα είναι το παιδί μου, αύριο μπορεί να είναι το δικό σας. Το πού βρίσκει τα τηλέφωνα των παιδιών δεν το ξέρω, θα το βρούνε οι αρμόδιοι. Αλλά πείραξες την ψυχή του παιδιού μου; Κάθε δάκρυ της, κόλαση για σένα».

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του 63χρονου ότι… δεν ήξερε πώς έστελνε τα μηνύματα σε μικρά κορίτσια, ο πατέρας ανέφερε: «Εφόσον κατάλαβε μετά, γιατί κατάλαβε, έστειλε μήνυμα και έλεγε ότι είναι λάθος, στο ένα κινητό. Η πρώτη δικαιολογία που λέει ένας παιδεραστής. Ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικα. Το τι θα πει, δε με ενδιαφέρει καν. Τα έστειλε αυτά στο παιδί μου; Τι πάει να πει μετά, ότι έστειλε λάθος; Δηλαδή, τι να περιμένω; Να βιάσει την κόρη μου; Αυτό που έκανε στην ψυχή της τι ήταν δηλαδή;».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ