Οργή: Άφησαν ελεύθερο τον παιδοβιαστή ενώ είχε καταδικαστεί για βιασμό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδιαίτερα βαρύ παρελθόν φαίνεται πως έχει ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, που παλαιότερα είχε καταδικαστεί για βιασμό, αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ανενόχλητος, εκτονώνοντας τα αρρωστημένα του ένστικτα.

Ο σάτυρος, πριν από κάποια χρόνια, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Έρμαιο των νοσηρών του φαντασιώσεων έκανε μία γυναίκα, την οποία κατάφερε να κακοποιήσει σεξουαλικά το 1998. Εκείνη τον κατήγγειλε, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από αστυνομικούς του τμήματος Ακροπόλεως και να καταδικαστεί για τις πράξεις του.

Σήμερα η αναγνώριση από την 12χρονη στον Κολωνό

Η υπόθεση της 14χρονης που «παγίδευσε» με τους γονείς της τον σάτυρο, που επιχείρησε να την αποπλανήσει, προκάλεσε καταιγισμό εξελίξεων, αφού συνδέεται με εκείνη του Κολωνού, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, η 12χρονη από τον Κολωνό ανέφερε ότι είχε συναντηθεί με τον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα αναμένεται να γίνει και προσπάθεια αναγνώρισης από την ανήλικη.

«Τον είδε στο ίντερνετ και πάγωσε»

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης αναφερόμενος στην αναγνώριση από την ανήλικη, που βρίσκεται στο επίκεντρο της δυσώδους υπόθεσης μαστροεπίας, έκανε λόγο για το σοκ που της προκάλεσε.

«Τον είδε στο ίντερνετ και πάγωσε. Είπε αμέσως στους δικούς της ανθρώπους ότι αυτός ήταν ένας από τους άνδρες που το είχαν βιάσει», είπε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε: «Τον είχε περιγράψει στις καταθέσεις της, αλλά δεν είχε πολλά στοιχεία για την ταυτοποίηση του».

Συμπλήρωσε δε ότι το κορίτσι ανέφερε πως ο 63χρονος είχε μεσολαβήσει για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη άλλος ένας άνδρας μεγάλης ηλικίας. «Η 12χρονη γνωρίζει και για ένα άλλο παιδί, μακάρι να βρει το κουράγιο να μιλήσει και για αυτό το παιδί…», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας και κατέληξε λέγοντας: «Το κορίτσι είναι σε σοκ, μου έλεγε διαρκώς ότι “αυτοί είναι έξω και η μαμά μου παραμένει στην φυλακή”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ