Νότιγχαμ της Βρετανίας: Τρεις νεκροι και τρεις τραυματίες στο κέντρο της πόλης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Νότιγχαμ της Βρετανίας. Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία τριών ανθρώπωνπου εντοπίστηκαν νεκροί στο δρόμο, στο κέντρο της πόλης, νωρίς το πρωί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιγχαμσαϊρ.

«Πρόκειται για ένα φρικτό και τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους», δήλωσε η αρχηγός αστυφύλακας του Νότγχαμ Κέιτ Μέινελ. «Πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται και έχουμε έναν άνδρα υπό κράτηση», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως η έρευνα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και ότι μια ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. «Ζητάμε από το κοινό να κάνει υπομονή όσο συνεχίζονται οι έρευνες. Αυτή τη στιγμή, αρκετοί δρόμοι στην πόλη θα παραμείνουν κλειστοί καθώς προχωρά η έρευνα», πρόσθεσε.

Αρχικά, οι αρχές ενημερώθηκαν τα ξημερώματα πως δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί σε δρόμο της πόλης. Λίγο αργότερα έντρομοι πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία ότι ένα βαν προσπάθησε να χτυπήσει τρία άτομα. Και οι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Τέλος, ακόμα ένας πεζός εντοπίστηκε νεκρός στην ίδια πόλη. Η Daily Telegraph κάνει λόγο για επίθεση με φορτηγό, χωρίς να δίνει περισσότες πληροφορίες, ενώ σύμφωνα με το Skynews συνελήφθη ένας άνδρας. 

Το δίκτυο τραμ Nottingham Express Transit (NET) δήλωσε επίσης ότι έχει αναστείλει όλα τα δρομολόγια λόγω «σημαντικών αστυνομικών επεισοδίων σε όλη την πόλη και τα προάστια». Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης είναι παρούσες σε περιοχές όπως η διασταύρωση Maid Marian Way της Upper Parliament Street. «Ζητάμε από το κοινό και τους οδηγούς να αποφεύγουν τις παρακάτω περιοχές και να σχεδιάζουν εναλλακτικές διαδρομές».  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ