Αποκάλυψη WSJ: H CIA προειδοποίησε τους Ουκρανούς να μην ανατινάξουν το Nord Stream!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις κατά τις Ουκρανίας από κορυφαία ΜΜΕ των ΗΠΑ.

Η τελευταία και εξαιρετικά σημαντική αποκάλυψη έρχεται από την Wall Street Journal, η οποία ουσιαστικά ομολογεί ότι ο αγωγός Nord stream δεν καταστράφηκε από τους ρώσους, όπως διέδιδαν επι μήνες συστημικά ΜΜΕ της Δύσης, αλλά από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη της εφημερίδας, η CIA είχε ενημερωθεί για το σχέδιο ανατίναξης του αγωγού, από τις ολλανδικές μυστικές υπηρεσίες. Μόλις οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ενημερώθηκαν για το σχέδιο αυτό των Ουκρανών, παρενέβησαν  ανάμεσα και προειδοποίησαν τον Ζελένσκι να μην προχωρήσει στο σχέδιο της δολιοφθοράς.

Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν είναι ορατός, το αμερικανικό σύστημα αρχίζει και αποδομεί τον Ζελένσκι. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ουκρανία κατάφερε ένα τέτοιο χτύπημα χωρίς να έχει την στήριξη δυτικών χώρων, της Νορβηγίας – όπως έχει γραφτεί – και των ΗΠΑ.

Να σημειωθεί ότι η Wall Street Journal πριν από δύο ημέρες είχε ισχυριστεί ότι το σχέδιο ανατίναξης του αγωγού είχε εκπονηθεί στην Πολωνία. Η Πολωνία όμως διέψευσε κάθετα οποιαδήποτε τέτοια εμπλοκή.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να προσπαθήσουν να φορτώσουν τα πάντα στον Ζελένσκι, διότι η συγκεκριμένη ανατίναξη συνιστά πράξη διεθνούς τρομοκρατίας από την οποία φυσικά τόσο η Νορβηγία όσο και οι ΗΠΑ αποκόμισαν τεράστια κέρδη. Εάν ενοχοποιηθεί ο Ζελένσκι, τότε καμιά από αυτές τις χώρες δεν θα έχει ευθύνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ