Ξεσπά η γυναίκα που είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 63χρονο παιδόφιλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 63χρονος παιδόφιλος που το Σάββατο συνελήφθη στην Ομόνοια, χάρη στην παγίδα που του έστησαν μια 14χρονη και οι γονείς της και στην πορεία αποδείχτηκε πως είχε συναντηθεί και με τη 12χρονη από τον Κολωνό, το 1998 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μιας γυναίκας.

Το θύμα, 35 χρονών τότε, έψαχνε για δουλειά, όταν είδε την αγγελία για αναζήτηση baby sitter που είχε βάλει ο 63χρονος. Έτσι πήγε στο σπίτι του, αλλά διαπίστωσε ότι «δεν υπήρχε παιδάκι μέσα στο σπίτι». «Κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια” και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια», περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στον ALPHA.

«Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν. Μετά από ημέρες με πήρε ο δικηγόρος του βιαστή μου και με κάλεσε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στο γραφείο του εισαγγελέα, για να δώσω κατάθεση», συνεχίζει.

«Στο μεταξύ με πήγαν και στον ιατροδικαστή, ο οποίος είδε ότι είχα πέσει θύμα κακοποίησης», λέει και καταγγέλλει ότι ο πατέρας του δράστη της έδωσε λεφτά, για να μην κάνει μήνυση στον γιο του. «Όταν βγήκα από το δικαστήριο, πήγε να μου δώσει λεφτά στο προαύλιο, αλλά δεν τα δέχθηκα», λέει χαρακτηριστικά.

«Να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα…»

Η γυναίκα μίλησε και για το πώς ένιωσε, όταν είδε στις ειδήσεις ότι ο 63χρονος έστειλε χυδαίο μήνυμα σε ανήλικο κορίτσι, προκειμένου να το κακοποιήσει. «Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να σαπίσει στη φυλακή και να μην ξαναδεί ποτέ το φως του κόσμου. Μπορεί να γίνει κάτι και να πεθάνει; Να του κοπούν τα χέρια, να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα», είπε εξοργισμένη.

Σημειώνεται πως, παρότι ο 63χρονος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση, μετά από λίγα χρόνια αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ