Αυτοκίνητο παρέσυρε ηλεκτρικό πατίνι με δύο 15χρονους στην Καλαμάτα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην Καλαμάτα, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ηλεκτρικό πατίνι με δύο ανήλικους, την ώρα που διέσχιζαν μια διασταύρωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου, όταν δυο παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών τα οποία κινούνταν με το πατίνι τους επί της Εθνικού Σταδίου συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που ήρθε «πατημένο» από την Κρήτης.

Όπως φαίνεται στα πλάνα από κάμερα που βρίσκεται στο σημείο, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το αγόρι να καταλήγει κάτω από το αυτοκίνητο, και το κορίτσι να εκσφενδονίζεται πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος! Ως αποτέλεσμα, τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

patini troxaio kalamata
(πηγή φωτο: eleftheriaonline.gr)

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το αγόρι φέρεται να ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο, ενώ η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού είναι καλή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ