Ειδικές δυνάμεις του Κοσόβου, «οπλισμένοι μέχρι τα δόντια» συνελήφθησαν στην κεντρική Σερβία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέλη των ειδικών μονάδων της σερβικής αστυνομίας συνέλαβαν σήμερα τρεις ένοπλους των  ειδικών δυνάμεων του Κοσσυφοπεδίου στο έδαφος της κεντρικής Σερβίας, αναφέρουν τα σερβικά μέσα ενημέρωσης.

Για τη δράστη αυτή ενημερώθηκε επειγόντως ο Πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος μόλις έλαβε την πληροφορία ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες του στη Ρωσική Πρεσβεία, όπου παρευρέθηκε σε δεξίωση με την ευκαιρία της Ημέρας της Ρωσίας, αμέσως κατευθύνθηκε προς το προεδρικό μέγαρο.

2ceb1

Όπως αναφέρεται, στις 14 Ιουνίου 2023, οι RZ., BS και M. Š συνελήφθησαν στη διοικητική ζώνη της κεντρικής Σερβίας.

Και οι τρεις συλληφθέντες ήταν οπλισμένοι με αυτόματα όπλα και με πλήρη στρατιωτικό εξοπλισμό με συσκευές GPS, χάρτες και άλλο εξοπλισμό.

Η γρήγορη και αποτελεσματική δράση της σερβικής αστυνομίας απέτρεψε με επιτυχία την απόπειρα των λεγόμενων  κομάντος της αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου να εισβάλουν στο έδαφος της κεντρικής Σερβίας για να πραγματοποιήσουν δράση η οποία από όλες τις παραμέτρους είναι τρομοκρατική ενέργεια με στόχο πρόσθετη αποσταθεροποίηση και κλιμάκωση της σύγκρουσης που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας της Σερβίας.

Η αστυνομία θα συνεχίσει περαιτέρω το έργο της σε συνεργασία με την αρμόδια εισαγγελία, όπως σημειώνεται.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ