Τι φρικιαστικό έκαναν στο 27χρονο κορίτσι στην Κω; Βρέθηκαν ίχνη πάλης στον Μπαγκλαντεσιανο ύποπτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορυφώνεται η αγωνία για το 27χρονο κορίτσι από την Πολωνία που ήρθε στη Κω προκειμένου να εργαστεί για την καλοκαιρινή σεζόν, σε ξενοδοχείο του νησιού και τα ίχνη της αγνοούνται από την Δευτέρα.

Η  27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα εξαφανίστηκε αφού παρέα 5 αλλοδαπών (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί) την οδήγησαν στο σπίτι τους μεθυσμένη, ενώ βρισκόταν σε μπαρ όπου είχε βγει να διασκεδάσει μόνη της. 

Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για την αρπαγή του κοριτσιού, ενώ μάλιστα όταν δηλώθηκε η εξαφάνιση του κοριτσιού και η υπόθεση πήρε έκταση, ο ίδιος έκλεισε εισιτήριο για το εξωτερικό, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι επιχείρησε να διαφύγει στην Ιταλία.

Οι 5 αλλοδαποί προσήχθησαν και ανακρίθηκαν, με τους τέσσερις να αφήνονται τελικά ελεύθεροι. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε έναν από τους αυτούς εντοπίστηκαν ίχνη πάλης. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ έλαβαν DNA από τα χέρια των υπόπτων και τα νύχια τους και παράλληλα συνέλλεξαν δείγμα γενετικού υλικού από το δωμάτιο όπου έμενε το εργαζόμενο κορίτσι. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα τα οποία πιθανόν να ρίξουν περισσότερο «φως» στην υπόθεση.
«Απήγαγαν την Αναστάζια» λέει η μάνα της 27χρονης

fghgh

Η μητέρα της 27χρονης, την ώρα που οι Αρχές προχωρούσαν σε προσαγωγές αλλοδαπών, δήλωσε στο πολωνικό μέσο tuwroclaw ότι φοβάται πώς η κόρη της έπεσε θύμα απαγωγής στο νησί. «Η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη» δήλωσε η μητέρα της 27χρονης που έχει να μιλήσει με το παιδί της εδώ και τρεις μέρες.

Όπως ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα, η προσαγωγή ενός Μπαγκλαντεσιανού μετατράπηκε σε σύλληψη και θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Ο 32χρονος κατηγορείται για αρπαγή, καθώς εκμεταλλεύτηκε την κοπέλα που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν τη Δευτέρα, όταν η κοπέλα είχε ρεπό από το  ξενοδοχείο που εργαζόταν, ενώ ο 28χρονος σύντροφός της εργαζόταν. Η 27χρονη πήγε μόνη της για ποτό και φαίνεται ότι μέθυσε. Εκεί την προσέγγισαν 5 αλλοδαποί από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές και της πρότειναν να την πάνε σπίτι τους όπως και τελικά έγινε. Εκεί ο όπως παραδέχτηκε ο Μπαγκλαντεσιανός συνευρέθηκε ερωτικά με το μεθυσμένο κορίτσι και στη συνέχεια, όπως λέει την άφησε σε χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε. Οι αστυνομικοί έλεγξαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ωστόσο δεν εντόπισαν πουθενά την κοπέλα.

anastazia 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ