Μόλις 16 χρόνων παλικαρακι, βρέθηκε στο χώμα μετά απο τροχαιο με μηχανάκι – Σε κλίμα οδύνης η κηδεια του αδικοχαμενου Γιάννη στη Σύρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκηνες αρχαίας τραγωδίας χθες το μεσημέρι στο κοιμητήριο της Ερμούπολης, με την αλλόκοτη σιγή να σπάνε πότε πότε οι πνιχτοί λυγμοί των εκατοντάδων Συριανών που βρέθηκαν εκεί για να αποχαιρετήσουν το 16χρονο Γιάννη Γιανεδάκη, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή σε τροχαίο στο Βούλια.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα της Σύρου γραμμένα στα κατακόκκινα μάτια των ανθρώπων και ένα τεράστιο «γιατί;» να σκεπάζει το μυαλό του καθενός.

IMG 4169

Σύμφωνα με το logotypos.gr τραγικές φιγούρες οι γονείς του παλικαριού, οι συγγενείς και οι οικείοι του, που δεν έπαψαν στιγμή να μιλάνε στον άνθρωπό τους. Ακόμα και κάποιοι από τους ιερείς που πλαισίωσαν τον μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’, που χοροστατούσε της νεκρώσιμης ακολουθίας, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνηση και τα δάκρυά τους.

Παρών στην τελετή και ο καθολικός επίσκοπος Σύρου, π. Πέτρος Στεφάνου, όπως και το σύνολο της αυτοδιοικητικής ηγεσίας του τόπου, εκπρόσωποι συλλογικών φορέων και των σωμάτων ασφαλείας, εν ενί λόγω η Σύρος ολάκερη αποχαιρέτησε ένα σπλάχνο της, με την ευχή και την απαίτηση να μην βρεθεί ποτέ ξανά σε τέτοια θέση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ