Μανιάτικο το έχει κρατήσει ο Χουλουσί Ακάρ στον Ταγίπ Ερντογάν το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος τον «έκοψε» από το Υπουργείο Άμυνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μανιάτικο το έχει κρατήσει ο Χουλουσί Ακάρ στον Ταγίπ Ερντογάν το γεγονός ότι ο Τούρκος πρόεδρος τον «έκοψε» από το Υπουργείο Άμυνας, με το που επανεξελέγη στο πόστο οπου βρέθηκε για πρώτη φορά το 2014 και… δεν λέει να το εγκαταλείψει.

Αυτό είχε υποστηρίξει σε πρόσφατο ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Σεντάτ Μποζκούρτ, ο οποίος και επανήλθε σήμερα με τις νεότερες εξελίξεις, αναφέροντας πως ο Ακάρ, που πλέον έχει αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας, το έδειξε με τη στάση του πριν από λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα, ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Μεχμέτ Οζχασεκί επισκέφθηκε τις προάλλες την Καισάρεια, τόπο καταγωγής του Ακάρ, μέσω του οποίου και εξελέγη βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος AKP, αλλά ο πρώην υπουργός Άμυνας παρέμεινε… άφαντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Καισάρεια είχε διοργανωθεί μία τελετή υποδοχής του Οζχασεκί, στην οποία κανονικά επρόκειτο να παρευρεθεί και ο Χουλουσί Ακάρ. Ωστόσο, δεν το έκανε, με τη δικαιολογία ότι… μετακόμιζε. «Η Αϊσέ Μποχιουρλέρ, εκλεγμένη βουλευτής στην Καισάρεια, επίσης δεν ήθελε να παρευρεθεί στην τελετή, αλλά τελικά πείστηκε. Ωστόσο, ο Ακάρ δεν μεταπείστηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μποζκούρτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ