Οι ψεύτικοι αρθρογράφοι του Protagon

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα παιδιά του XYZ Contagion έκαναν μία ανακάλυψη – αποκάλυψη: τρεις τουλάχιστον από τους αρθρογράφους του Protagon είναι ανύπαρκτα πρόσωπα. Όχι ότι δεν υπάρχουν δηλαδή, κάποιοι άλλωστε (πρέπει να) γράφουν τα συγκεκριμένα άρθρα, απλώς οι υπογραφές είναι ψεύτικες.

«Τρεις αρθρογράφοι στο Protagon, όλοι τους ιδιαιτέρως τοξικοί και δηλητηριώδεις απέναντι στην Αριστερά, είναι FAKE», σημειώνει το XYZ Contagion. «Ναι, μέχρι τώρα ξέραμε για fake ειδήσεις. Το Protagon ανεβαίνει πίστα με fake αρθρογράφους, Ας τους δούμε προσεκτικά και έναν-έναν: Οι Milli Vanilli της δημοσιογραφίας: Δημήτρης Ευθυμάκης, Αλέκος Παπαναστασίου και Ανδρέας Στασινός».

Οι Milli Vanilli –για όσους δεν γνωρίζουν– ήταν ένα fake ποπ συγκρότημα: οι δύο τραγουδιστές του δεν τραγουδούσαν ποτέ, απλώς ήταν δύο όμορφοι άντρες που έκαναν ότι τραγουδούσαν. Μόλις αποκαλύφθηκε η αλήθεια τους πήραν πίσω ό,τι Γκράμι και βραβεία τους είχαν δώσει και αυτοί εξαφανίστηκαν μέσα σε πλήρη απαξίωση και ντροπή.

Το κακό για το Protagon δεν είναι ότι χρησιμοποιεί μόνο fake ονόματα για τους αρθρογράφους, αλλά βάζει και fake φωτογραφίες προσώπων που είναι αγορασμένες από διάφορες τράπεζες φωτογραφιών (CanStock, shutterstock κτλ).

Προσοχή, είναι άλλο να γράφει κάποιος σε ένα ΜΜΕ με ψευδώνυμο πράγμα, το οποίο είναι θεμιτό (υπάρχουν δεκάδες στήλες με ψευδώνυμα στις εφημερίδες από αρχαιοτάτων χρόνων) και άλλο να χρησιμοποιεί ψεύτικα ονόματα και φωτογραφίες.

Καταλαβαίνω ότι στο Protagon οι δήθεν Ευθυμάκης, Παπαναστασίου και Στασινός (ίσως και άλλοι) θα είναι κάποιοι που δεν θέλουν να φαίνονται. Κατανοητό. Αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ψεύτικα ονόματα και, ακόμα χειρότερα, ψεύτικες φωτογραφίες; Ποιος είχε αυτή τη φαεινή ιδέα που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα;

Δεν είναι καταπληκτικό, πάντως; Με τόσους πραγματικούς αρθρογράφους να κατηγορούν ολημερίς και ολονυχτίς τον ΣΥΡΙΖΑ εξυμνώντας ταυτόχρονα τον Μωυσή του Μαξίμου, ένιωσαν την ανάγκη να φτιάξουν και fake αρθρογράφους παίρνοντας στοκ από το CanStock ή το shutterstock;

Πώς και δεν τους βράβευσε το Ίδρυμα Μπότση άραγε, πώς και του ξέφυγαν τέτοια αστέρια; Τι, μόνο στον Νίκο Ευαγγελάτο θα δίνουν βραβεία;

Υ.Γ.: Στη φωτογραφία ο Λάρι Κινγκ, γνωστός αρθρογράφος του Protagon!

efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ