Ελεύθερος ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος -παιδοβιαστης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αέρα» ελευθερίας αναπνέει για ακόμη μια φορά ο 63χρονος παιδόφιλος ο οποίος έστειλε χυδαία και ακατάλληλα μηνύματα και βίντεο σε 14χρονη.

Σήμερα στα δικαστήρια της Κορίνθου εκδικάστηκε η υπόθεση των ναρκωτικώντα οποία είχαν βρεθεί στο σπίτι του στο Κιάτο και ο ίδιος κλήθηκε να απολογηθεί.

Ο 63χρονος αθωώθηκε, καθώς, ο συνήγορός του Βασίλης Νουλέζας,προσκόμισε στο Δικαστήριο την ιατρική συνταγή, όπου, απεδείχθη πως κατείχε νομίμως τα συγκεκριμένα χάπια, τα οποία χορηγούνταν σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Μιλώντας στο korinthostv.gr, ο συνήγορος υπεράσπισης του 63χρονου αναφέρθηκε και στη σύνδεση που έγινε στον εντολέα του με την 12χρονη του Κολωνού, τονίζοντας ότι δεν την γνωρίζει και δεν την έχει συναντήσει ποτέ, ούτε γνωρίζει τον Ηλία Μίχο. Μάλιστα, είπε πως ο 63χρονος θα θέσει τον εαυτό του στην διάθεση των αρχών.

«Δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης. Φρονώ και για την υπόθεση των Αθηνών που ατυχέστατα έστειλε ένα άσεμνο μήνυμα για το οποίο ζήτησε άμεσα συγνώμη και το ανακάλεσε αυθορμήτως να μην του αποδοθεί κατηγορία», σημείωσε  ο κ. Νουλέζας.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου του:

Τι ισχυρίζεται ο 63χρονος

Έχει καταδικαστεί για βιασμό, τον αναγνώρισε η 12χρονη ως έναν από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα βιασμού και μαστροπείας της, ακόμη και η ίδια του η μητέρα υποστηρίζει πως έχει στείλει και στο παρελθόν μηνύματα σε ανήλικα κορίτσια, αλλά ο ίδιος ο 63χρονος επιμένει πως είναι… αθώος!

Μάλιστα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφορικά με το ερωτικό ραντεβού που είχε κλείσει με την 14χρονη στην Ομόνοια, υποστηρίζει πως, ουσιαστικά, εκείνος είναι το θύμα της υπόθεσης, καθώς «εκείνη με κάλεσε πρώτη και με παγίδεψε».

«Αυτές με πήραν τηλέφωνο και μετά πήρα εγώ τηλέφωνο, ήμουν κάπου με θόρυβο, δεν άκουγα καλά», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «ξεκίνησα να μιλάω και μου έλεγαν διάφορα. Και με νευριάσανε. Δεν ήξερα ότι είναι 14χρονες και τέτοια. Ήμουνα σε κίνηση και σε θόρυβο και μετά λέω “θα σας φτιάξω εγώ”. Τι θέλετε από εμένα; Και τούς έστειλα μια ακατάλληλη φωτογραφία. Τίποτα άλλο…».

Αρνείται, επίσης, πως μοίραζε χαρτάκια με το τηλέφωνό του, ενώ τονίζει πως δεν έχει καταδικαστεί ούτε ως παιδόφιλος, ούτε για συμμετοχή στην υπόθεση του Κολωνού. Ο 63χρονος που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την 14χρονη, θα δικαστεί την προσεχή εβδομάδα στην Κόρινθο για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν σπίτι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ