Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο της 27χρονης Αναστάζια – Ο σύντροφος της έφυγε από την Ελλάδα μαζί με τη μάνα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανένα από τα προσωπικά αντικείμενα της Αναστάζια Ρουμπίνσκα, ούτε τα ρούχα που φορούσε τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας της στην Κω, ούτε τα παπούτσια της, ούτε η τσάντα της, δεν έχουν βρεθεί ακόμα, όπως αποκάλυψε στο Star η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου.

Μόνο το κινητό της άτυχης 27χρονης βρέθηκε, λίγο πριν εντοπιστεί η σορός της, με τη συσκευή η οποία εξετάζεται από χθες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. να μην περιέχει την κάρτα SIM. Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, τα δεδομένα που κρατούν τα κινητά νέας τεχνολογίας είναι πάρα πολλά.

Σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου έχει κατασχεθεί και εξετάζεται εκτός από το κινητό της Πολωνής κοπέλας και αυτό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται με τις κατηγορίες –προς το παρόν- της αρπαγής.

Με βάσει νέο ιατροδικαστικό υλικό που ήρθε σήμερα σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ., όπως είπε η εκπρόσωπος Τύπου, γίνεται ένας αγώνας δρόμου, ώστε μέχρι αργά το βράδυ σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και οι έλεγχοι (βιολογικές εξετάσεις, ανάλυση DNA) στη σορό της Αναστάζια, ώστε να έχουν αύριο οι ανακριτικές Αρχές πλήρη φάκελο των ευρημάτων της υπόθεσης, κατά την απολογία του Μπαγκλαντεσιανού.

Οι έρευνες συγκεκριμένα εστιάζονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι θα προκύψουν στοιχεία για το ποιος (ή ποιοι) είναι οι δράστες της δολοφονίας.

Έφυγαν από την Ελλάδα ο σύντροφος και η μάνα της 27χρονης

Η κ.Δημογλίδου ερωτώμενη για τον σύντροφο της 27χρονης είπε ότι ούτε έχει προσαχθεί, ούτε κρατείται για κάποιο αδίκημα και εφόσον η ανακρίτρια δεν τον χρειάζεται προς το παρόν κάτι άλλο, του επετράπη να αποχωρήσει από την Ελλάδα, κάτι που έκανε σήμερα μαζί με τη μητέρα της Αναστάζια.

Ζητήθηκε ωστόσο και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεση των ελληνικών Αρχών εφόσον και όταν τους ζητηθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ