Σεισμός από τις αποκαλύψεις της Wall Street Journal για την αμερικανική χρηματοδότηση στο εργαστήριο της Γιουχάν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν ακόμα αρνείται πεισματικά να δώσει στη δημοσιότητα τα έγγραφα για τα όσα συνέβησαν στη Γιουχάν παρά την ομόφωνη απόφαση του Κογκρέσου, έρχεται η Wall Street Journal να αποκαλύψει ότι με τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ, ένας από τους πρώτους ερευνητές του Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV) που φέρεται να αρρώστησε με Covid το φθινόπωρο του 2019, ο Μπεν Χου, μελετούσε το πώς οι κοροναϊοί μολύνουν τους ανθρώπους.

Η θεωρία ότι ο κορωνοϊός προέκυψε από μια εργαστηριακή διαρροή, ολοένα και ενισχύεται, όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά η αμερικανική εφημερίδα.

Το πρότζεκτ WhiteCoatWaste πήρε την επιχορήγηση από το NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) στο όνομα του Ben Hu. Αυτό είναι το ινστιτούτο που διηύθυνε ο δρ. Άντονι Φάουτσι, ο οποίος φωνασκούσε ότι δεν είχε σχέση με την έρευνα…

Το συγκεκριμένο έγγραφο δείχνει ότι ο Μπεν Χου είναι υπεργολάβος της EcoHealth Alliance, στην οποία Πρόεδρος είναι ο περιβόητος Βρετανός ζωολόγος Πίτερ Ντάσζακ (σ.σ. ήταν και μέλος της ομάδας του ΠΟΥ που ερευνούσε την προέλευση της πανδημίας).

Ο Χου αναφέρει επίσης μια επιχορήγηση από την USAID.

Επίσης, η WSJ, σημειώνει ότι αναφέρθηκε το 2021 ότι τρεις ερευνητές του WIV είχαν αρρωστήσει. Αυτά τα ονόματα παρέμειναν απόρρητα, μέχρι τώρα: Ben Hu, Yu Ping και Yan Zhu.

Ο Μπεν Χου εργαζόταν υπό τον Σι Ζενγκλί στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν και η έρευνά του επικεντρωνόταν στην «τροποποίηση κοροναϊών ώστε να μπορούν να συνδεθούν με ανθρώπινα κύτταρα», δηλαδή να… μολύνουν!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με το άρθρο και τα έγγραφα που ήρθαν στη δημοσιότητα, έριξαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε έρευνα στο WIV, για ερευνητές που εργάζονταν υπό τον Shi Zhengli, ο οποίος ήταν ανάδοχος της EcoHealth Alliance του Ντάσζακ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ