Μπερδεψαν τους τηλεθεατές τα πετυχημένα γραφικά στην εκπομπη του Νίκου Ευαγγελάτου και πολλοί φοβήθηκαν μήπως εχει εγκλωβιστεί και ο ίδιος στον Τιτανικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραφει ιστορία στην Ελληνική Τηλεοραση ο (βραβευμένος και απο την Πρόεδρο της Δημοκρατιας) Νίκος Ευαγγελατος με τα νέας γενιάς γραφικά στην εκπομπή του, που απεικονίζουν με τοσο ρεαλισμό το ναυαγιο του μίνι υποβρυχίου ΤΙΤΑΝ, που πολλοί τηλεθεατές πίστεψαν κάποια στιγμή πως ειναι και ο ίδιος εγκλωβισμένος μεσα.

IMG 4550 IMG 4549

Ευτυχως κάτι τέτοιο δεν εχει συμβεί. Απλώς ο υπερβάλλων ζήλος που δείχνει ο Νίκος Ευαγγελατος για την τελειότητα στην εκπομπή του, μπερδεψε κάποιους αλλα ο ίδιος ειναι ασφαλής και σώος.

Ας μην σπέρνουν λοιπόν τον πανικό διαφορά Τρολ στο twitter που ανεβάζουν φωτογραφιες του με τον ίδιο μεσα στο βυθό σκάφος με καυστικά σχόλια. Ο Νίκος ο μόνος βυθός στον οποιο βυθίζεται καθημερινά ειναι αυτός της ενημέρωσης και της προσφοράς στον τηλεθεατή.

Υ.Γ. Επισης μοιραζει και μετρητά καθημερινά με ένα τηλεφώνημα. Για ψάξτε το λίγο γιατί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε κάτι τέτοιες κινήσεις βοηθούν εκτός απο την τηλεθέαση και τους τηλεθεατές που τα κερδίζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ