Κολωνος: Νέες συλλήψεις παιδοβιαστων (Ελλήνων και Πακιστανών) που βιαζαν την 12χρονη – Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ο παιδοβιαστης της Ομόνοιας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χειροπέδες σε τέσσερα ακόμη άτομα πέρασαν σήμερα οι Αρχές, με τους συλληφθέντες να εμπλέκονται στην υπόθεση της μαστροπείας και του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τους τέσσερις άνδρες, για τους οποίους είχε εκδοθεί σχετικό ένταλμα, συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΔΑΑ σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για δύο Έλληνες, ο ένας εκ των οποίων είναι ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας και ο άλλος ένας 82χρονος, και για δύο Πακιστανούς, 43 και 46 ετών.

Τον 63χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για σεξουαλική παρενόχληση και αποστολή πορνογραφικού υλικού με θύματα δύο ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 14 και 15 ετών, είχε αναγνωρίσει η 12χρονη ως έναν εκ των κακοποιητών της, σύμφωνα με σχετική δήλωση του δικηγόρου της προφυλακισμένης μητέρας του κοριτσιού.

Στις αρχές του μήνα, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε οκτώ συλλήψεις, από τους οποίους οι επτά κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των -μέχρι στιγμής- συλληφθέντων για την πολύκροτη αυτή υπόθεση να είναι 36 άτομα.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα και για το λόγο ότι η μητέρα της 12χρονης παραμένει προφυλακισμένη, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποδειχτεί η παραμικρή εμπλοκή της στην υπόθεση, με πολλούς να θεωρούν πως αυτό συμβαίνει σκόπιμα, ώστε να πιεστεί -ακόμη περισσότερο- ψυχολογικά η ανήλικη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ