Βιντεο που κοβει την ανάσα απο το αεροδρομιο της Σκιάθου με τουρίστες μια ανάσα μακρυά απο το αεροπλάνο που έρχεται

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα βίντεο που «κόβει» την ανάσα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προέρχεται από το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», στην Σκιάθο.

Συγκεκριμένα, ένα αεροπλάνο απογειώνεται ενώ στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται ή να αποδειώνεται δίπλα τους και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως φαίνεται σε νέο βίντεο που ανέβασε ένας Βρετανός στο Twitter, την περασμένη εβδομάδα η κατάσταση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου παρέμεινε η ίδια. «Ένα μικρό δείγμα για το απόλυτο χάος που επικρατεί όταν οι άνθρωποι υποτιμούν τη δύναμη των κινητήρων των αεροσκαφών», γράφει σε ανάρτησή του, στην οποία φαίνεται πως κάποιοι έχουν πέσει κάτω.

Τόσο η δημοτική Αρχή, όσο και η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, κατά καιρούς έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση πολλών προειδοποιητικών πινακίδων στην περιοχή. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να μην είναι προσεκτικοί και να το βλέπουν ως… διασκέδαση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ