Το απίστευτο κορμί του 70χρονου υποψηφίου των Δημοκρατικών, Ρόμπερτ Κένεντι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εγγονός του αδελφού του δολοφονημένου πρώην προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy, Ρόμπερτ, αποφάσισε να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο είχε συγκεντρώσει επάνω του τα πυρά από τα συστημικά ΜΜΕ, λόγω της πολεμικής που ασκούσε στις φαρμακευτικές εταιρείες για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Το αποτέλεσμα είναι να εξαφανιστεί εκτός από τα ΜΜΕ, και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς τα βίντεο με τις απόψεις του είχαν απαγορευτεί από όλες τις πλατφόρμες.

Αυτό άλλαξε μόλις ο Έλον Μασκ αγόρασε το Twitter. Εκεί ακριβώς ήταν που ο Kennedy ο νεότερος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, σε μία συνέντευξη που μάλιστα του την πήρε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος, ισχυρός άνδρας της Tesla!

Έκτοτε, τα βίντεο του συγκεντρώνουν δεκάδες εκατομμύρια προβολές, ενώ δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά και στις δημοσκοπήσεις…

Αυτό όμως που πραγματικά είναι εκπληκτικό, είναι το κορμί του Ρόμπερτ Κένεντι, ο οποίος τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει 70 χρόνια ζωής! Αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός…

IMG 2991
Δεξιά ο απίστευτα γυμνασμένος Ρόμπερτ Κένεντι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ