Δικαστική αντιπρόσωπος έχασε την βαλίτσα της στο αεροδρόμιο – Είχε μεσα και τα προσωπικα της έγγραφα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία έτσι και τώρα δεν λείπουν τα ευτράπελα, με δικαστικούς αντιπροσώπους να αδυνατούν να βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα, ο καθένας για τον δικό του λόγο.

Αυτή την φορά, η δικηγόρος Εβελίνα Χαλαμπαλάκη, που έχει οριστεί ως δικαστική αντιπρόσωπος στη Λέσβο, έχασε την βαλίτσα της στο αεροδρόμιο!

«Ταξίδευα από Ηράκλειο προς Μυτιλήνη, γιατί διορίστηκα Λέσβο, με ανταπόκριση Αθήνα. Είχαμε μία περιπέτεια με τις αποσκευές, μέσα στις αποσκευές βρισκόταν ο διορισμός και όλα τα έγγραφα που είχα προετοιμάσει για τις εκλογές, εγκυκλίους και άλλα. Χάσαμε τις αποσκευές, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την 3η αποσκευή, η μία ήρθε κανονικά, η δεύτερη χάθηκε, την βρήκαμε μετά από μία μέρα. Η εταιρεία δεν απαντάει στα email. Έτρεχα στα αεροδρόμια και καθυστερούσα το Πρωτοδικείο και τον Δήμο στην Πέτρα, για να έρθω και να αναλάβω καθήκοντα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είχα τα πάντα μέσα, και για τις εκλογές και προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, τα πάντα. Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση για την αποσκευή μου. Οι εκλογές στο τμήμα μου θα γίνουν κανονικά, τους ενημέρωσα όλους πάρα πολύ γρήγορα. Με το που έγινε αυτό Παρασκευή πρωί είχα πάρει τηλέφωνο σε Πρωτοδικεία, στον Δήμο εδώ στην Πέτρα, γνώριζαν όλοι τι έχει συμβεί. Μου έστειλαν από το Πρωτοδικείο Ηρακλείου ένα αντίγραφο του διορισμού, ευτυχώς εδώ δεν το χρειάστηκαν».

«Δεν έχουμε εφορευτική επιτροπή στο εκλογικό μου τμήμα»

Όπως εξήγησε η ίδια, στο δικό της εκλογικό τμήμα δεν υπάρχει εφορευτική επιτροπή, για τον λόγο αυτό κάλεσαν ένα άτομο.

«Έχουμε ένα άτομο το οποίο το καλέσαμε. Δεν εμφανίζονται γενικά. Εμείς οι δικαστικοί αντιπρόσωποι κάνουμε την καταμέτρηση, εάν η εφορευτική μπορέσει να μείνει μέχρι το τέλος, διαφορετικά αναγκαστικά τους αφήνουμε να φύγουν. Κανονικά θα βοηθούσε πάρα πολύ η εφορευτική. Πολλοί έρχονται, τους σημειώνουμε και αν λίγο πάρεις το βλέμμα σου, εξαφανίζονται», κατέληξε η Εβελίνα Χαλαμπαλάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ