Κως – 27χρονη Ανασταζια: Ο Μπαγκλαντεσιανός σχεδίαζε να διαφύγει στην Ιταλία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν «σπάει» με τίποτα στην ανάκριση ο κατηγορούμενος από το Μπαγκλαντές για το άγριο έγκλημα στην Κω. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 32χρονος μετά τη δολοφονία ετοιμαζόταν να φύγει για Ιταλία όπου είχε γνωστούς.

Το τηλεφώνημα και το εισιτήριο για Ιταλία!

Ο ίδιος μπορεί να μην ομολογεί και να το «παίζει» σκληρός, όμως αν όχι όλα, αλλά τα περισσότερα στοιχεία «δείχνουν» ότι εκείνος σκότωσε την άτυχη Αναστάζια. Συνεχίζει να μην παραδέχεται τη δολοφονία, τον βιασμό, ενώ επιχείρησε να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη. Το τηλέφωνό του φαίνεται πως «μιλά», καθώς ακόμα και αυτό παρουσιάζει με έναν τρόπο το σχέδιο διαφυγής του 32χρονου για την Ιταλία. Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο Μπαγκλαντεσιανός είχε ανταλλάξει μηνύματα με ομοεθνείς του από την Ιταλία, στα οποία φαίνεται να ομολογούσε ότι αυτός ήταν που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί μέσα από αυτήν την επικοινωνία, αλλά και αργότερα μετά την απόκρυψη της σορού της, ο 32χρονος είπε σε «γνωστούς» του τι φρικτό είχε κάνει και τους προετοίμαζε για την άφιξή του. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/6) έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/6). Ο 32χρονος είχε ψάξει τα δρομολόγια και πώς θα βγάλει εισιτήριο για απευθείας πτήση στην Ιταλία, ενώ σε επαφές που είχε με ομοεθνείς του που ζουν στην Ιταλία άφησε να εννοηθεί ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει αποτυπωθεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο όπου προβαίνει σε ανάληψη χρημάτων και από εκεί σε ταξιδιωτικό γραφείο όπου έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία.

Απολογείται την Τρίτη

Ο 32χρονος αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Ζαφείρη Δρόσου που διορίστηκε συνήγορος υπεράσπισης από το δικαστήριο, ορίστηκε η Αθηνά Φουντωτού. Η δικηγόρος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη της και πήρε προθεσμία. Συνολικά τον 32χρονο βαραίνουν οι κατηγορίες της αρπαγής, της ανθρωποκτονίας και του βιασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ