Συρία: Η ρωσική πολεμική αεροπορία ισοπεδώνει της θέσης τον φιλότουρκων της Al Qaeda!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εξέλιξη στο μέτωπο της Συρίας, όπου η ρωσική πολεμική αεροπορία ισοπεδώνει κυριολεκτικά τις θέσεις των τρομοκρατών που συνεργάζονται με την Τουρκία, μία ανάσα από τα τουρκικά σύνορα!

Σήμερα, η βόρεια Συρία έγινε μάρτυρας των πιο σφοδρών αεροπορικών επιθέσεων από τον ρωσικό και τον συριακό στρατό εναντίον των τρομοκρατών  του Μετώπου Αλ Κάιντα /Αλ-Νούσα.

Στις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές, οι βάσεις της Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα και των συμμάχων τους στοχοποιήθηκαν στην πόλη Ιεριχώ στα νότια του Idlib.

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη στόχευσαν τις βάσεις της Jabhat al-Nusra και της Hizb-e-Islami Turkestani στα βόρεια προάστια της Latakia και γύρω από το Idlib. Οι μαχητές στόχευσαν τις ομάδες πολιτοφυλακής που στόχευαν περιοχές αμάχων στα περίχωρα της Χάμα και της Λατάκια τις προηγούμενες ημέρες.

Σε αυτές τις επιθέσεις, οι θέσεις της Jabhat al-Nusra και της Hezb-i-Islami Turkestani στοχοποιήθηκαν απευθείας στις πόλεις Badama και Al-Najiya στα δυτικά προάστια του Idlib και στα υψώματα al-Khidr στα βόρεια προάστια της Latakia. Επίσης, το πυροβολικό του συριακού στρατού κατέστρεψε τις θέσεις των τρομοκρατών γύρω από το 46ο σύνταγμα στα δυτικά του Χαλεπίου

Αναφέρεται ότι ο συριακός στρατός και οι συμμαχικές δυνάμεις βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή στα βορειοδυτικά της χώρας την ίδια στιγμή με τις πολυάριθμες επιθέσεις των τρομοκρατών Τζαμπάτ Νουσράτ.

Όλα αυτά την ώρα που υποτίθεται ότι η Ρωσία αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα με την Βάγκνερ. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η συγκυρία και η αλληλουχία των γεγονότων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ