Βρετανία: Πήγε βόλτα με το αεροστατο και κατέληξε νεκρός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγική κατάληξη είχε η βόλτα με αερόστατο στην πόλη Worcester της Αγγλίας καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αερόστατο του πήρε φωτιά στον ουρανό.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την ώρα που ο κόσμος συνέρεε στο πρώτο φεστιβάλ με αερόστατα της πόλης Worcester. Μάρτυρες είπαν ότι είδαν μια «μπάλα φωτιάς» και άκουσαν «κραυγές» από το αερόστατο καθώς αυτό έπεφτε στο έδαφος.

«Υπήρχαν πολλά αερόστατα στον ουρανό επειδή ήταν καθαρός και ηλιόλουστος. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια λάμψη και έμοιαζε με πύρινη σφαίρα που προερχόταν από ένα μπλε μπαλόνι που έπεσε στο έδαφος. Η γυναίκα μου άκουσε κραυγές και μετά… σιωπή», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην Daily Mail.

«Καλέσαμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δυσκολευτήκαμε να επικοινωνήσουμε καθώς ο αριθμός έκτακτης ανάγκης δεν λειτουργούσε. Τελικά, καταφέραμε και τους ειδοποιήσαμε ωστόσο έτσι και αλλιώς ήταν πολύ ψηλά για να επιβιώσει κάποιος. Ήταν τρομερό αυτό που είδαμε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και ομάδες διάσωσης ωστόσο ήταν αργά για τον χειριστή του αερόστατου καθώς ήταν ήδη νεκρός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ