Εξαιρετική συνεντευξη του συνθέτη Ηλια Ανδριόπουλου στην τηλεοραση του Αχελωου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή Ανοιχτές Σελίδες με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου με προσκεκλημένο τον Διεθνή Φήμη Μουσικοσυνθέτη κ Ηλία Ανδριόπουλο..

Ο κ Ανδριόπουλος μιλάει – Για τις μουσικές σπουδές του , τους καθηγητές του και την Η ενασχόλησή του με τη Μουσική – Για την πρώτη εμφάνιση στο Θέατρο Ακροπόλ που παρουσίασε τον μεγάλο αείμνηστο ηθοποιό Μάνο Κατράκη. – Για τον πρώτο δίσκο με τίτλο //Κύκλος Σεφέρη// με τραγούδια σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη με τον αείμνηστο Νίκο Ξυλούρη και την Αλκηστή Πρωτοψάλτη.

– -Για τη συνεργασία του με τον Μαάνο Ελευθερίου και τον Νίκο Γκάτσο. – Για τις συμμετοχές του στα διάφορα Φεστιβάλ. – Για τον δίσκο των γραμμάτων στη Μακρυγιάννη που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. – Για την υπόλοιπη δισκογραφική δουλειά του . – -Για τη συνεργασία του με πολύ σπουδαίους ερμηνευτές. – Για τη συνεργασία του με τις σημαντικές Ορχήστρες σε Ελλάδα και Εξωτερικό. – -Για τη συνεργασία του ως καλλιτεχνικός Διευθυντής με το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας. – Τι είναι Μουσική, Τέχνη, Πολιτισμός, Ελληνικότητα. – Αν έχουμε πάρει σαν Λαός εδώ και χρόνια μεγάλη Κατρακύλα. – Τι στόχους έχει από εδώ και πέρα ​​και άλλα Πολλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ