Σάλος με το βιντεο του Τάκη Ζαχαρατου που έκανε την Ποπη Τσαπανίδου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την οργή της Ποπης Τσαπανίδου προκάλεσε το σατιρικό βιντεο του Τάκη Ζαχαράτου που προβλήθηκε στην εκλογική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαου.

Η Ποπη Τσαπανίδου επιτέθηκε στον Νίκο Χατζηνικολαου εκνευρισμένη λέγοντας πως η ίδια δεν είδε το βιντεο αλλα της μετέφεραν πως ήταν υβριστικό για το πρόσωπο της.

«Καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα κύριε Χατζηνικολάου.

Βγαίνω στην εκπομπή σας για να διαμαρτυρηθώ και να εκφράσω τα παράπονά μου ενώπιος ενωπίω, με μία προϋπόθεση ότι δε θα με διακόψει κανείς. Συγκεκριμένα εσείς, θέλω να με αφήσετε να ολοκληρώσω»

Με τον κ. Χατζηνικολάου να απαντάει:

«Παρακαλώ κυρία  Τσαπανίδου»

Στη συνέχεια, ο Τάκης Ζαχαράτος ως Πόπη Τσαπανίδου είπε:

«Πρώτα από όλα δε δέχομαι αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα. Θα το ερευνήσω μέχρι τέλους και παρακαλώ, επιτέλους, αφήστε με να ολοκληρώσω. Δεν μπορεί σε όλα τα social να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι. 

Έχετε αναρωτηθεί κ. Χατζηνικολάου ότι αν δεν ήμουν εγώ η Θεσσαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από τη μία τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της Βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση. 

Και να έχω και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος “δεν ήξερες μ****, δε ρώταγες;”.

Αν δεν ήμουν εγώ να κρατάω γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί. Θα είχε διαλυθεί η αριστερά»

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μάλιστα, ζήτησε τα… ρέστα από τον Νίκο Χατζηνικολάου, καθώς όπως είπε:

«Και αντί να με θαυμάσετε κύριε Χατζηνικολάου ότι είμαι αριστερή με look καραδεξιάς μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση. Σαν τη Σκύλα και τη Χάριβδη»

Και έκλεισε λέγοντας:

«Εγώ ήρθα για να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και εσείς είστε πολύ άδικος και σκληρός μαζί μου. Φεύγω και πάω στις άλλες εκπομπές και σας ευχαριστώ πολύ για το μάθημα κύριε Χατζηνικολάου»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ