Ολέθριο το λάθος της απομάκρυνσης του Παύλου Πολάκη από τον τομέα διαφάνειας του ΣυΡιζΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας την πάτησε από τους συμβούλους που ο ίδιος προήγαγε, ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον εκτός πολιτικής, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο.

Κομβικό λάθος ήταν η απομάκρυνση του Παύλου Πολάκη από τον τομέα διαφάνειας του ΣυΡιζΑ, ο οποίος ήταν και η μοναδική αντιπολιτευτική φωνή που δημιουργούσε πραγματικά προβλήματα στον παντοδύναμο Μητσοτάκη. Ήταν οι αποκαλύψεις του Πολάκη που έτρωγαν τον ένα βουλευτή μετά τον άλλον και αναβάθμιζαν τα ποσοστά του ΣυΡιζΑ καθώς η κοινωνία διαπίστωνε ότι η παρέα των αρίστων, ήταν ουσιαστικά γεμάτη με ακρίδες.

Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν άκουσε τους τυχάρπαστους που ακολουθώντας τις εντολές κάποιων χορηγών τους, συνιστούσαν την απομάκρυνση του Πολάκη και έκανε το τραγικό λάθος.

Τοποθέτησε μάλιστα στη θέση του τον αξιοπρεπή Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος όμως γνώριζε ότι το θέμα της Πάρου θα γινόταν όπλο εναντίον του και κατεπέκταση εις βάρος του ΣυΡιζΑ.

Όπερ και εγένετο. Για τους επόμενους μήνες, αντί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να απολογείται για τα αίσχη της, είδαμε τον Γιάννη Ραγκούση και ολόκληρο τον ΣυΡιζΑ απολογούμενο για την περιβόητη βίλα στην Πάρο…

Εκεί ακριβώς χάθηκε η μάχη. Έκτοτε, ο Γιάννης Ραγκούσης απλώς εξαφανίστηκε από το προσκήνιο και η επιτροπή διαφάνειας του ΣυΡιζΑ, σίγησε. Με τις ολέθριες συνέπειες, να τις ζούμε σήμερα….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ