Ντροπή: Προπαγάνδα υπέρ των ισλαμιστών στα δυτικά ΜΜΕ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο συριακός στρατός με την βοήθεια της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, ισοπέδωσε θέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών που υποστηρίζονται από την Τουρκία, στα βόρεια της Συρίας. Μία ανάσα μάλιστα από τα σύνορα με την Τουρκία. Ήταν μία πρωτοφανή ενέργεια που σε αυτή την ένταση δεν είχε γίνει ποτέ από την έναρξη της τουρκικής εισβολής στην Συρία.

Μία από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές την Κυριακή είχε στόχο ένα σχολείο στη νότια ύπαιθρο της Ιντλίμπ.

Τα δυτικά ΜΜΕ λοιπόν άρχισαν πάλι το ξέπλυμα των ισλαμιστών τρομοκρατών λέγοντας για τους ρώσους και τους Σύριους: πόσο άγριοι και βάναυσοι!!!

Τα γεγονότα όμως είναι συντριπτικά και όσοι δημοσιογράφοι δέχτηκαν να μεταδώσουν την ισλαμική προπαγάνδα, ουσιαστικά καθίστανται συνεργοί τρομοκρατών αλλά και της ίδιας της Τουρκίας:

Πρώτον, το σχολείο ήταν ήδη άδειο από μαθητές, επειδή το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκεστάν (Ουιγούροι Σαλαφιστές) το είχε ήδη μετατρέψει σε αποθήκη πυρομαχικών.

Μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες ότι δεν υπάρχουν παιδιά καθώς επίσης δεν έβγαλαν κανένα παιδί κάτω από τα ερείπια, τότε γιατί έσκαβαν;

Δείτε το βίντεο με το υποτιθέμενο σχολείο που βομβάρδισαν οι Ρώσοι και οι Σύριοι

Δεύτερον, μερικές νταλίκες περνούσαν μεταφέροντας λαχανικά και δυστυχώς υπέστησαν ζημιές, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο δρόμος με τομάτες.

Τώρα αυτό θα εγείρει άλλα ερωτήματα, έτσι δεν είναι; Γιατί να μετατρέψουν οι ισλαμιστές ένα σχολείο σε αποθήκη όπλων;

Απλά, γιατί θα έδινε μια τέλεια «ανθρωπιστική» κάλυψη για τους τρομοκράτες καθώς και την αποτελεσματική δομή του κτιρίου του, κάτι που κάνουν οι τρομοκράτες από την αρχή της κρίσης.

Επίσης, ένας από τους ακτιβιστές των μέσων ενημέρωσης του HTS (Αλ-Κάιντα) είπε σε ένα βίντεο ότι ήταν ένα “σχολείο για παιδιά” στα περίχωρα της πόλης Jisr al-Shughour, όχι μια δημοφιλής αγορά (λαχανικών).

Φυσικά τα σχολεία στη Συρία έχουν κλείσει λόγω του καλοκαιριού και δεν λειτουργούν. Αλλά κανένας από τους προπαγανδιστές της Al Qaeda και της Τουρκίας, δεν σκέφτηκε να βρει μια πειστική δικαιολογία για τα άθλια ψεύδη…

IMG 3008 IMG 3007 1 IMG 3006

Είπαμε, απολύτως καταδικαστέα η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Εάν όμως φτάσουμε στο σημείο για άλλη μια φορά να κάνουμε το έγκλημα και να ξεπλένουμε τους ισλαμιστές τρομοκράτες που διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας για να δυσφημίσουν με τους Ρώσους, τότε μάλλον δεν είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ