Το φρικιαστικό βίντεο που αναζήτησε στο διαδίκτυο και είδε ο Μπαγκλαντεσιανός αφού σκότωσε την 27χρονη Αναστάζια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την στυγερή δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια Ρουμπίνσκα η οποία είχε έρθει στην Κω προκειμένου να εργαστεί και κατέληξε βιασμένη, άγρια δολοφονημένη και πεταμένη μέσα σε μαύρες σακούλες.

Την ώρα που ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός επιμένει να αρνείται όλες τις κατηγορίες, τα στοιχεία και τα ψηφιακά πειστήρια που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, είναι αρκετά για να αποδειχθεί η ενοχή του.

Ο δράστης του εγκλήματος που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, όχι μόνο είχε την ψυχραιμία να καλύψει τα ίχνη του, αλλά έκανε και αναζήτηση στο διαδίκτυο προκειμένου να βρει αποτελεσματικούς τρόπους για να κρύψει το πτώμα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Οι αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου και μετά από την ανάκτηση δεδομένων (σ.σ. ο ίδιος είχε φροντίσει να διαγράψει τα ίχνη του) διαπίστωσαν ότι αναζητούσε τρόπους για να εξαφανίσει το πτώμα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Live News, o 32χρονος παρακολούθησε και βίντεο στο Youtube με τίτλο: «πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα».

Όπως φαίνεται, ο Μπαγκλαντεσιανός είδε το βίντεο και ακολούθησε τις οδηγίες που πρότειναν το πτώμα να μπει σε σακούλες και να τυλιχθεί καλά προκειμένου να γίνει γρήγορα η αποσύνθεση και να μην εντοπιστούν στοιχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 32χρονος λίγες μέρες προτού βιάσει και σκοτώσει την 27χρονη έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για βίντεο με «βιασμούς γυναικών» και «βιασμούς στη ζούγκλα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ