Μόλις 15 χρόνων παλικαράκι, δέχθηκε επίθεση και κατέληξε στο νοσοκομειο επειδή φορούσε μπλούζα με το σήμα της πολεμικής αεροπορίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με έναν 15χρονο που έκανε τη βόλτα στο κέντρο της πόλης να καταλήγει στο νοσοκομείο και αυτό επειδή φορούσε μπλούζα της Πολεμικής Αεροπορίας!

Την άγρια επίθεση στον ανήλικο δημοσιοποίησε ο πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με το thestival.gr. Ο 15χρονος έκανε βόλτα μαζί με έναν φίλο του, όταν ξαφνικά και αναίτια δέχτηκαν επίθεση από δυο νταήδες κατά πολύ μεγαλύτερους, που μάλιστα φορούσαν και full face.

Ο ανήλικος έπεσε στο έδαφος και οι «μάγκες» συνέχισαν να τον χτυπάνε με μανία στο κεφάλι και το σώμα, ραγίζοντάς του και δυο πλευρά. Αμέσως μετά οι θρασύδειλοι το έβαλαν στα πόδια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου και νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες.

Ο πατέρας του 15χρονου, Γιώργος Καραπιπέρης, είναι σίγουρος ότι η επίθεση έγινε από άτομα του αναρχικού χώρου, διότι ο γιος του φορούσε μπλούζα με το έμβλημα της Πολεμικής Αεροπορίας στο στήθος και την ελληνική σημαία στο μπράτσο.

«Είμαι 1.000% σίγουρος ότι τον χτύπησαν για την μπλούζα. Και επειδή φορούσε την μπλούζα, δηλαδή, έπρεπε να τον δείρουν; Προκαλούσε;», αναφέρει ο πατέρας.

Πλέον το παιδί είναι σπίτι του, αλλά σοκαρισμένος, «το βλέπω στα μάτια του, φοβάται» όπως λέει ο πατέρας του, που δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει έτσι τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού του.

«Καλύτερα για τους ίδιους να τους βρει η αστυνομία, παρά εγώ. Δεν έχω πειράξει ούτε κουνούπι στη ζωή μου. Μην τους βρω πρώτος, θα είναι πολύ άτυχοι στη ζωή τους. Θέλω να τους κυνηγήσω και να τους πιάσω. Και στην Αστυνομία αυτό θα πω. Όποιος προλάβει από τους δύο μας να τους πιάσει πρώτος. Δεν θα το αφήσω έτσι. Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν, να καταλάβουν τι εστί ποινή».

Μάλιστα την Τετάρτη θα υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για το περιστατικό και την επίθεση θα διερευνήσει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας, που ασχολείται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ