Χαμος με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππα στον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του Αντ1 οταν τους ειπε: Η κυβέρνηση στελεχώνεται με τύπους σαν τον Αδωνι και τον Βορίδη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα κάνει πίσω ο Νίκος Παππάς από την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων μετά την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές; Ο ίδιος φαίνεται πάντως να έχει δεύτερες σκέψεις και πλέον δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκφράζει απόλυτα.

«Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Το περιβάλλον δεν είναι αγνό και αθώο όπως αντιλήφθηκα, είναι λίγο τοξικό για μένα»

«Εχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνουμε. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Είναι ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ουδέποτε επίδραση στο παρελθόν, διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν στο παρελθόν. Είδαν όμως σε μένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει καλύτερη την πόλη της Αθήνας» εξήγησε.

Ο μεγάλος χαμός όμως εγινε οταν ο μπασκετμπολίστας σχολίασε και την είσοδο του κόμματος Σπαρτιάτες, στη Βουλή: «Δεν με εξέπληξε η είσοδος των Σπαρτιατών στη Βουλή. Μπήκε η Νίκη ενώ η κυβέρνηση στελεχώνεται με τύπους σαν τον Αδωνι και τον Βορίδη. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Στο χέρι μας είναι να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας». Αμεσως μετά το βιντεο ο Λιάγκας έτρεχε πανικόβλητος στον αέρα του ΑΝΤ1 να το σώσει λέγοντας πως Αδωνις, Βορίδης και Πλευρης δεν ειναι σαν τους Σπαρτιάτες και αυτοί ειναι καλά παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ