Ιστορική παρέμβαση του Μελ Γκίμπσον κατά των παιδοβιαστών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O μοναδικός Μελ Γκίμπσον σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία «Sound of Freedom» που βασίζεται σε μία πραγματική, φρικτή ιστορία απαγωγής παιδιού, η οποία αποκαλύπτει όλο τον παγκόσμιο εφιάλτη με αδίστακτους εγκληματίες, ανθρωπόμορφα τέρατα, αλλά και τζίρο που τείνει να ξεπεράσει ακόμα και αυτό των ναρκωτικών!

«Το μέλλον μας είναι τα παιδιά μας. Και για να εξαλείψουμε αυτό το έγκλημα, πρέπει να υπάρχει επίγνωση του εγκλήματος αυτού» τονίζει ο γνωστός ηθοποιός και καλεί τον κόσμο να παρακολουθήσει την ταινία.

Το «Sound of Freedom» βασίζεται στην αληθινή ιστορία του πρώην κυβερνητικού πράκτορα των Ηνωμένων Πολιτειών, Tim Ballard, ιδρυτή της Operation Underground Railroad, μιας ΜΚΟ που μάχεται κατά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εμπορίας των παιδιών.

Σύμφωνα με την Angel Studios, η οποία έχει τα δικαιώματα άδειας για το «Sound of Freedom»,σκοπός της ταινίας είναι «να βάλει στο προσκήνιο το παγκόσμιο κίνημα για τον τερματισμό της σωματεμπορίας ανηλίκων».

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 4 Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ