Σακελλαριδης: Δεν θα ειναι υποψήφιος για την αρχηγία του Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθούν μετά το πρώτο σοκ να κρατήσουν συγκροτημένο το κόμμα. Για την διαδοχή του Τσίπρα έχουν πέσει πολλά ονόματα στο τραπέζι, ενώ η πρόσφατη παρέμβαση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος πήρε θέση λίγο πριν τις εκλογές, τονίζοντας ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, «φούντωσε» τις φήμες για πιθανή υποψηφιότητα του διευθυντή του «Έτερον».

Ο ίδιος ο Σακελλαρίδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 έδωσε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν επόμενο αρχηγό του κόμματος, δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

«Δεν ενδιαφέρομαι να είμαι υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα» απάντησε, ενώ στην ερώτηση για το αν θα ασχοληθεί με τα κοινά και την διαδικασία εκλογής του νέου αρχηγού ο ίδιος δεν το απέκλεισε. «Το αφήνω ανοιχτό, θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Δεν το αποκλείω» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται τα ονόματα των πιθανών υποψηφίων που έχουν ακουστεί είναι αυτά της Έφης Αχτσιόγλου, του Ευκλείδη Τσακαλώτου, του Αλέξη Χαρίτση, του Παύλου Πολάκη αλλά και της Ρένας Δούρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ