Νεκρή στην Μοσχα η 28χρονη Kristina Baikova, κορυφαίο στέλεχος μεγάλης ρωσικής τράπεζας – Πεθανε μυστηριωδώς πέφτοντας απο το μπαλκόνι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως βρήκε ξαφνικό θάνατο της περασμένη εβδομάδα ένα νεαρό στέλεχος ρωσικής τράπεζας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την 28χρονη Kristina Baikova η οποία είχε καταφέρει να ανελιχθεί στην ιεραρχία της Loko Bank και να γίνει αντιπρόεδρος.

Η άτυχα γυναίκα έπεσε μυστηριωδώς από το μπαλκόνι του διαμερίσματός στο οποίο έμενε στη Μόσχα την περασμένη Παρασκευή, 23 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, η νεαρή γυναίκα βρισκόταν με έναν 34χρονος φίλο της στο σπίτι της που βρίσκοταν στον εντέκατο όροφο!

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία είπε ότι τον είχε καλέσει για ποτό και ότι η πτώση της έγινε στις 3 τα ξημερώματα όταν βγήκε στο μπαλκόνι.

Ο άντρας είπε ότι κάλεσε ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο περίεργος θάνατός της φέρνει στο νου εκείνον του 64χρονου προέδρου του πετρελαϊκού ρωσικού κολοσσού, Lukoil, Ραβίλ Μαγκάνοφ, ο οποίος πέρισυ έπεσε από το παράθυρο νοσοκομείου. Είχε, ωστόσο, ασκήσει κριτική στην απόφαση του Κρεμλίνου για ρωσική εισβολή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ