Εύγε Λίνα Μενδώνη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα καλά της κυβέρνησης πρέπει να προβάλλονται, ακριβώς για να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση για όσους νομίζουν πως κατέλαβαν μία καρέκλα για να εξασφαλίσουν και τα δισέγγονά τους.

Η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη λοιπόν, για άλλη μια φορά απέδειξε πως διαθέτει αντανακλαστικά και το ανάλογο πολιτικό θάρρος για να λύνει προβλήματα τα οποία δυσφημούν όχι μόνο τον κλάδο του τουρισμού, αλλά ολόκληρη τη χώρα.

Τις τελευταίες ημέρες είχε παρατηρηθεί μία αδικαιολόγητη ταλαιπωρία των επισκεπτών της Ακροπόλεως, με την αναμονή να φτάνει έως 2 ώρες μέσα στον καυτό ήλιο και πολλούς επισκέπτες εντέλει να κάνουν μεταβολή και να φεύγουν. Εννοείται ότι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν άκρως απαξιωτικά. Οι ουρές έφταναν μέχρι την Βασιλίσσης Αμαλίας!

Η κατάσταση είχε προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε εταιρείες που διεξάγουν οργανωμένες εκδρομές στους αρχαιολογικούς χώρους, καθώς όχι μόνο καταστρεφόταν κυριολεκτικά το πρόγραμμα των επισκεπτών, αλλά οι ακυρώσεις έπεφταν βροχή με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για την εθνική οικονομία.

Η υπουργός ενημερώθηκε αρμοδίως εχθές σε συνάντηση με φορείς.

Σήμερα λοιπόν, η Λίνα Μενδώνη μαζί με το επιτελείο της ανέβηκε στην Ακρόπολη, έκανε αυτοψία, διαπίστωσε τα προβλήματα και έδωσε αμέσως λύση. Όταν λέμε «αμέσως», το εννοούμε.

Εύγε Λίνα Μενδώνη, αυτό ακριβώς απαιτεί ο Έλληνας πολίτης από κάθε υπουργό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ